ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΚΟΚΚΑΛΗ-ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ –ΤΕΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Στο Ισραήλ για αγροτική έκθεση ελληνική αποστολή

Δημοσίευση: 06 Μαϊ 2018 15:14

Το Agritech Israel 2018, η 20η Διεθνής Έκθεση Αγροτικής Τεχνολογίας, είναι μία από τις σημαντικότερες εκθέσεις στον κόσμο στον τομέα των γεωργικών τεχνολογιών. Η έκθεση θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο και το Συνεδριακό Κέντρο του Ισραήλ στο Τελ Αβίβ. Θα συμμετέχουν όσοι ασχολούνται κυρίως με την παραγωγή και το μάρκετινγκ.

Το θέμα για το συνέδριο Agritech Israel 2018 είναι η "Γεωργία σε άγονες και ημι-άνυδρες περιοχές". Το πρόγραμμα των συνεδρίων θα είναι αφιερωμένο στις προκλήσεις και τις λύσεις που αντιμετωπίζουν αυτές οι περιοχές παγκοσμίως.

Το Agritech Israel θα επικεντρωθεί στις προσπάθειες και τα επιτεύγματα των υπευθύνων για τη χάραξη πολιτικής, των επιστημόνων, των βιομηχανιών, των οργανώσεων, των αγροτών, των εταιρειών έργων και των τραπεζιτών, προσπαθώντας να ξεπεράσει τα ερημικά φράγματα, να επεκτείνει τις πηγές τροφίμων και να «σπρώξει το φάκελο» των γεωργικών ορίων. Οι συμμετέχοντες στο συνέδριο θα μοιραστούν απόψεις και ιδέες και θα βελτιώσουν τις γνώσεις τους σχετικά με τις προηγμένες τεχνικές που αποσκοπούν στην αύξηση της παραγωγικότητας των βιομηχανιών.

Με πρωτοβουλία του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη διοργανώνεται ελληνική επιχειρηματική αποστολή, τα μέλη της οποίας θα έρθουν σε επαφές με Ισραηλινούς εκπροσώπους του υπουργείου Γεωργίας, αλλά και επιχειρηματίες. Στην αποστολή θα συμμετέχουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σωτήρης Γιαννακόπουλος, διοικούντες του Επιμελητηρίου Χανίων Κρήτης, εκπρόσωποι του ΤΕΙ Θεσσαλίας και επιχειρηματίες του νομού Λάρισας.  

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ελληνικής αποστολής στο Τελ Αβίβ έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις με τον πρόεδρο του Ισραηλο – Ελληνικού Επιμελητηρίου Mr Sabby Mionis και με διάφορες εταιρίες. 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass