Τι πρέπει να κάνουν οι υποψήφιοι της κοινωφελούς

ΣΕ ΔΕΚΑ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ

Δημοσίευση: 12 Σεπ 2018 15:55

Μέσα σε δέκα ημέρες και αφού προηγηθεί η εξέταση των ενστάσεων ο ΟΑΕΔ αναμένεται να ανακοινώσει τον οριστικό πίνακα κατάταξης των υποψηφίων για το πρόγραμμα κοινωφελούς απασχόλησης σε Δήμους και περιφέρειες και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας της χώρας.

Οι ενστάσεις για το πρόγραμμα που αφορά στην πρόσληψη 30.333 ατόμων (εκ των οποίων 1.170 θα είναι στο ν. Λάρισας) με 8μηνες συμβάσεις ξεκίνησαν χθες καθώς την Δευτέρα ο ΟΑΕΔ ανήρτησε στη διαδικτυακή πύλη του τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης ανέργων και αποκλειόμενων.

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι που αποκλείστηκαν από το πρόγραμμα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ένσταση έως και αύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2 και ώρα 12:00 το μεσημέρι. Η ένσταση γίνεται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης. Τα δικαιολογητικά που αφορούν στην ένσταση υποβάλλονται αυτοπροσώπως ή δια νομίμων αντιπροσώπων (με εξουσιοδότηση) στο αρμόδιο ΚΠΑ2, μέχρι τις 15:00 της Πέμπτης 13-09-2018.

Επισημαίνεται επίσης πως οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους είτε από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους είτε από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass