ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Εκδήλωση για το επιχειρείν εν μέσω κρίσης

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2012 3:36 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 17:33
 «Επιχειρώντας στην Ελλάδα της Κρίσης», είναι ο τίτλος της ενημερωτικής εσπερίδας που οργανώνεται αύριο, Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012, στις 7 το απόγευμα, στο Επιμελητήριο της Λάρισας από την EFG Eurobank, τον Βήμα FM 99,5 και την Koufalis Media Corp. S.A. Η εκδήλωση, της οποίας χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα «Ελευθερία», έχει στόχο να ενημερώσει την τοπική επιχειρηματική κοινότητα -και όχι μόνο- για τις προκλήσεις της οικονομικής κρίσης, αλλά και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.
Να σημειωθεί ότι η εσπερίδα εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς εκδηλώσεων που έχουν προγραμματισθεί να οργανωθούν στα μεγαλύτερα οικονομικά κέντρα της χώρας, ενώ είναι ανοιχτή στο κοινό. Ήδη έχουν γίνει με μεγάλη επιτυχία εκδηλώσεις στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Κομοτηνή και τώρα στη Λάρισα.
Την εσπερίδα θα χαιρετίσουν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Λαρισαίων, Κωνσταντίνος Τζανακούλης. Στην εσπερίδα έχουν κληθεί να μιλήσουν διακεκριμένοι επιχειρηματίες και μάνατζερ, όπως ο Χρήστος Κουπελίδης, διευθυντής Εξυπηρέτησης Εκδοτριών Εισηγμένων Τίτλων του Χρηματιστηρίου Αθηνών, η Τατ. Περράκη, σύμβουλος Επιχειρήσεων, ο Β. Μάργαρης, πρόεδρος της Capital Market Experts S.A., ο Δ. Βαρβιτσιώτης, γενικός διευθυντής Λειτουργιών της Solar Cells. Έχουν επίσης προσκληθεί οι κ.κ. Σταύρος Καλογιάννης, αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης & Υποδομών και Μάξιμος Χαρακόπουλος, αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass