Ποντιακοί χοροί στον Χορίαμβο

Δημοσίευση: 09 Δεκ 2016 11:33

Ποντιακοί χοροί διδάσκονται κάθε Δευτέρα στις 8- 9 μμ στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χορίαμβο από έναν διακεκριμένο ποντιακής καταγωγής χοροδιδάσκαλο, επιστήμονα και άνθρωπο του πολιτισμού, τον δρ. Κώστα Σαχινίδη.


Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για εγγραφές και πληροφορίες στη γραμματεία του συλλόγου καθημερινά 18.00 – 22.00 (Γαληνού 5 & Φαρμακίδου, Λάρισα) και στο τηλέφωνο 2411101963.
ΚΩΣΤΑΣ Γ. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ
Ο Κώστας Γ. Σαχινίδης είναι ποντιακής καταγωγής από την Γαλανόβρυση Ελασσόνας και είναι διδάκτορας Κοινωνιολογίας του χορού του ΠΑΝΤΕΙΟΥ Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
Ξεκίνησε ως χορευτής του Ομίλου Λαϊκών Χορών ΔΟΡΑ ΣΤΡΑΤΟΥ, αργότερα του Συλλόγου ΠΑΡΘΕΝΩΝ της Καίτης Φραγκιαδάκη, καθώς και άλλων επαγγελματικών συγκροτημάτων, ενώ εργάστηκε, ως χορευτής, στη Ντίσνεϋλαντ στο Ορλάντο της Φλόριντας των ΗΠΑ.
Υπήρξε Καθηγητής-Σύμβουλος στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στη θεματική Ενότητα του Λαϊκού Πολιτισμού και Συντονιστής Πολιτιστικών Προγραμμάτων της Λαϊκής Επιμόρφωσης στη Νομαρχία Πειραιά.
Δίδαξε στο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών (καθηγητών Μ.Ε. και δασκάλων) στο ΠΕΚ Πειραιά το μάθημα του Λαϊκού Πολιτισμού.
Δίδαξε κινησιολογία και θεωρητικά μαθήματα χορού στις Χορευτικές Ομάδες του Πανεπιστημίου Πειραιά για 15 χρόνια, και στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για 3 χρόνια, σε μαθητές άλλων βαθμίδων Εκπαίδευσης (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμια), καθώς και στους φορείς:
-Σύλλογος Νέων Επαρχίας Ελασσόνας,
-Δήμος Ζωγράφου,
-Ένωση Ποντίων Λάρισας,
-Κέντρο Ελληνικού Χορού και Λαϊκού Πολιτισμού,
-Πρότυπο Κέντρο Χορού Νομαρχίας Πειραιά κ.α.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass