Η Δημόσια Βιβλιοθήκη τιμά εξέχουσες προσωπικότητες της Λάρισας

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2017 11:11


Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας»,  στο πλαίσιο τιμητικών εκδηλώσεων που διοργανώνει, αποφάσισε να τιμήσει εξέχουσες πνευματικές προσωπικότητες της Λάρισας που άφησαν παρακαταθήκη στην πόλη μας το πλούσιο συγγραφικό έργο τους, αλλά και την γενικότερη πολύτιμη προσφορά τους στην κοινωνία και τον πολιτισμό της Λάρισας.

Πρόκειται για τους Γεώργιο Ζιαζιά, Εσδρά Μωυσή και  Λάζαρο Αρσενίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στον χώρο του αμφιθεάτρου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας». (Η είσοδος από την πάροδο Μ. Χαδέλη, κάθετη της Κούμα). Για τα τιμώμενα πρόσωπα θα μιλήσουν αντίστοιχα οι: Ιουλία Κανδήλα, πρόεδρος του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης, Γιάννης Σάπκας, γιατρός,  Βασιλική Πανάγου, αρχαιολόγος και Αθανάσιος Μπακάλης, επίτιμος δικηγόρος.  Την εκδήλωση θα συντονίσει ο Θωμάς Μπεχλιβάνης, επίτιμος σχολικός σύμβουλος.  Στόχος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Λάρισας, με την εκδήλωση αυτή αλλά και με ανάλογες που θα ακολουθήσουν, είναι η ανάδειξη του υψηλού -σε ποιότητα και εύρος ενδιαφερόντων - ανθρώπινου δυναμικού της πόλης, αλλά και η δημιουργία  πλήρους σειράς του έργου Λαρισαίων ή και Θεσσαλών συγγραφέων το οποίο να βρίσκεται στο χώρο της Βιβλιοθήκης στη διάθεση του κοινού της.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass