ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΟΙΗΣΗΣ

Εδωσαν ραντεβού για το 6ο Φεστιβάλ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2017 10:40

Ολοκληρώθηκε το 5ο Πανθεσσαλικό Φεστιβάλ Ποίησης που διεξήχθη στη Λάρισα από το λογοτεχνικό περιοδικό Θράκα, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ ήταν αφιερωμένη - και θα συνεχίσει και στα επόμενα Φεστιβάλ να είναι αφιερωμένη - στο πείραμα με κέντρο την ποίηση. Οι ποιητές προσκεκλημένοι του περιοδικού Θράκα, κάθισαν όπως οι djs στα decks του μπαρ που φιλοξένησε την εκδήλωση και παράλληλα με τη μουσική που επέλεγαν, έγραφαν ποιήματά τους που προβάλλονταν λέξη λέξη μέσω προτζέκτορα σε επιφάνεια του χώρου διασκέδασης. Στόχος ήταν να φανεί πως ο λόγος μπορεί να συνδυαστεί επιτυχώς με μουσική, αλλά πιο πολύ μπορεί να συνοδεύει, όπως η μουσική μια κοινωνική έξοδο.

Η δεύτερη μέρα του φεστιβάλ, είχε παρουσιαστή τον διευθυντή του περιοδικού «Αναγνώστης» και τιμώμενη πόλη την Καβάλα. Το φεστιβάλ έκλεισε με συναυλία των «Χειμερινών κολυμβητών». «Η μακροβιότερη ελληνική μπάντα, και ο ηγέτης του συγκροτήματος Αργύρης Μπακιρντζής, απέδειξαν για άλλη μια φορά πως κάθε συναυλία τους είναι ένα μοναδικό γεγονός και μόνο τιμή μπορούμε αν αισθανθούμε που κόσμησαν την πόλη μας και στο Φεστιβάλ με την παρουσία τους», σημειώνουν σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass