«Από το παραδοσιακό στο σύγχρονο κόσμημα»

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2017 10:51


Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών, ο Σύλλογος «Λαογραφικό Ιστορικό Μουσείο Λάρισας» και το Πολιτιστικό Κέντρο Εκπαιδευτικών, οργανώνουν δύο  σεμινάρια - εργαστήρια με θέμα : «Από το παραδοσιακό στο σύγχρονο κόσμημα». Τα σεμινάρια είναι δωρεάν, αλλά ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή, 31 Μαρτίου 5 έως 7 το απόγευμα στο Λαογραφικό Μουσείο Λάρισας. (Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στο τηλέφωνο : 2410239446, καθημερινά, 11:00-14:00). Στα εργαστήρια θα διδάξουν εκπαιδευτικοί, την τέχνη του σύγχρονου κοσμήματος και στη συνέχεια οι συμμετέχοντες, με απλά υλικά και με ημιπολύτιμους λίθους, θα δημιουργήσουν τα δικά τους κοσμήματα. Συγκεκριμένα στο πρώτο εργαστήριο, την Πέμπτη 30 Μαρτίου θα γίνει κατασκευή δαχτυλιδιού και στο δεύτερο, την Παρασκευή, 31 Μαρτίου, κατασκευή καρφίτσας. Παράλληλα, στο Μουσείο θα λειτουργήσει έκθεση χειροποίητων κοσμημάτων την Πέμπτη 30 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου, από 5 έως 8 μ.μ., ενώ το Σάββατο 1 Απριλίου και την Κυριακή 2 Απριλίου, από 10 π.μ. έως 2 μ.μ. Στην έκθεση θα συμμετάσχουν οι : Δέσποινα Γιανκάκη, Ευαγγελία Γούπου, Λίτσα Γούσιου, Μαριάννα Ζαρογιάννη και Έλλη Ζαχαριά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass