ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΟΥ

«Ο Αγησίλαγος» στο Μύλο

Δημοσίευση: 19 Μαϊ 2017 15:35

Στο 3ο Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου Λάρισας που διοργανώνουν η αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και ο Δημοτικός Κουκλοθίασος Τιριτόμπα, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία πρωτότυπη παράσταση που υπογράφει ο Δημήτρης Μπασλάμ, αύριο Σάββατο 20 Μαΐου στις 6 και στις 8 το απόγευμα και την Κυριακή 21 Μαΐου στις 12 το μεσημέρι και στις 6 το απόγευμα στο Κουκλοθέατρο στο Μύλο.

Ο παραμυθάς Δημήτρης Μπασλάμ δημιούργησε μια παράσταση με κούκλες, ηθοποιούς και ζωντανή μουσική που, μέσα από την ιστορία του κυρίου Αγησίλαγου, μιλά για τη διατροφή και τη μονομανία. Οι ηθοποιοί Νανά Παπαγαβριήλ, Σταύρος Ευκολίδης και Ηλίας Παπαδόπουλος εμψυχώνουν και συνδιαλέγονται με τις επιτραπέζιες κούκλες που εμπνεύστηκε και επιμελήθηκε η Δήμητρα Γιοβάνη, ενώ οι μουσικοί Αθηνόδωρος Καρκαφίρης και Ανθή Κύρκου συμπληρώνουν την ιστορία και σχολιάζουν τραγουδώντας τα παθήματα του κυρίου Αγησίλαγου.

Τι κοινό έχουν ένα πιάτο ζεστή σουσαμόσουπα, η δίαιτα του Μάκη του ιπποπόταμου, η συνταγή ενός πελεκάνου γιατρού από το Μεξικό, ένα δέντρο που τραγουδάει, το αναψυκτικό της καμήλας με τα δύο μπικίνι και τα γυαλιστερά λουστρίνια του ασβού και ο κύριος Αγησίλαγος που ένα πρωί απλά… ξύπνησε με μαγουλάδες; Τιμή εισόδου 6 ευρώ. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2410-251657.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1