ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

Θερμό χειροκρότημα στη χορωδία «musicArte»

Δημοσίευση: 24 Μαϊ 2017 15:02

Θερμό χειροκρότημα και κολακευτικά σχόλια απέσπασε η Μικτή Χορωδία «musicArte» του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας μετά την εμφάνισή της στην Πτολεμαΐδα όπου συμμετείχε στην 2η Συνάντηση Χορωδιών Πτολεμαΐδας που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ο Σωτήρας» στο επιβλητικό αμφιθέατρο του πολυτελούς ξενοδοχείου «Παντελίδης» με την αρωγή του δήμου Εορδαίας και ήταν αφιερωμένη στη γιορτή της μητέρας.

Στην εξαιρετική χορωδιακή διοργάνωση συμμετείχαν έξι αξιόλογα φωνητικά σύνολα από τους όμορους νομούς της Κοζάνης: η Μικτή χορωδία Δήμου Κόνιτσας (ν. Ιωαννίνων), η χορωδία Π.Σ. Κεραμιδίου Κατερίνης (ν. Πιερίας),η Μικτή Χορωδία “musicArte” Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας (ν. Λάρισας), η μικτή χορωδία Βέροιας «Μουσική Πολυφωνία»(ν. Ημαθίας), η χορωδία Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμωπίας (ν. Πέλλας) και η διοργανώτρια χορωδία Π.Σ. «ο Σωτήρας». Οι 250 περίπου χορωδοί ένωσαν τις φωνές τους δίνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας σε μια γιορτή του πολιτισμού και της πολυφωνικής μουσικής. Ενθουσίασαν και καταχειροκροτήθηκαν από το φιλόμουσο κοινό που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του αμφιθεάτρου.

Η μικτή χορωδία «musicArte» του Μουσικού Συλλόγου Ελασσόνας παρουσίασε ένα απαιτητικό και ευχάριστο πρόγραμμα με έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών σε τετράφωνη επεξεργασία acapella και συνοδεία πιάνου. Διεύθυνε και συνόδευσε στο πιάνο ο μαέστρος Κωνσταντίνος Μάτης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass