ΣΤΟ ΦΟΥΑΓΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΦΕ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ

Εκθεση αφίσας στην Πινακοθήκη

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2017 15:34

Στον χώρο του νέου καφέ της Δημοτικής Πινακοθήκης συνεχίζεται η έκθεση αφίσας. Η έκθεση διοργανώνεται για πρώτη φορά και περιλαμβάνει συλλεκτικές αφίσες σχετικά με εκθέσεις και εκδηλώσεις της Πινακοθήκης από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.


Στα 34 χρόνια λειτουργίας της, η Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας – Μουσείο Γ.Ι. Κατσίγρα έχει εμπνευστεί και παρουσιάσει εκατοντάδες αφίσες επικοινωνώντας τις εκθέσεις και τις δράσεις της. Οι αφίσες της Πινακοθήκης, μίας εκ των σημαντικότερων περιφερειακών πινακοθηκών πανελλαδικά, συγκροτούν ταυτόχρονα αισθητική πρόταση.
Μέσα από τη συγκεκριμένη έκθεση οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ιστορική διαδρομή του μουσείου μέσα από τις εκθέσεις και δράσεις του, την δημιουργική του συγκομιδή αλλά και την εξέλιξή του μέσα στις συγκεκριμένες κοινωνικές και καλλιτεχνικές κάθε φορά συνθήκες. Και κυρίως, μπορούν να απολαύσουν την έκθεση πίνοντας τον καφέ ή το ποτό τους στον φιλόξενο και δροσερό χώρο του καφέ-μπαρ της Πινακοθήκης.
Οι επισκέπτες του μουσείου έχουν πλέον την ευκαιρία να απολαμβάνουν τον καφέ ή το ποτό τους, να κάνουν την βόλτα τους και να ψυχαγωγούνται σε έναν εναλλακτικό χώρο, στο νέο καφέ-μπαρ που λειτουργεί εκεί, από τις 9 το πρωί έως τις 12 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1