ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ

Νέο ΔΣ στην «Περραιβία»

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2017 15:36

Μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό, αλλά και αισιόδοξο κλίμα πριν από λίγες ημέρες στην Ελασσόνα, η εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Δικτύου «Περραιβία», μετά από ανοιχτή δημόσια πρόσκληση προς όλους τους Συλλόγους -Μέλη του, που βρίσκονται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη Γενική Συνέλευση, με τη συμμετοχή πολλών εκπροσώπων του Δικτύου, παρουσιάστηκε η πλούσια δράση του τα τελευταία τρία χρόνια, από τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Σκριάπα και τον ταμία κ. Κωνσταντίνο Φουρκιώτη.
Στον Διοικητικό απολογισμό εντάσσονται μεγάλα πανελλήνια και διεθνή συνέδρια, σεμινάρια αναπτυξιακής εκπαίδευσης και κοινωνικής οικονομίας, ευρωπαϊκά προγράμματα, πολιτιστικές δράσεις πανελλήνιας εμβέλειας, κ.ά.
Σημειώνεται ότι στην προεδρία του Δικτύου, που αποτελεί Πρότυπο Καλής Πρακτικής για τον χώρο των Εθελοντικών Οργανώσεων, εντός και εκτός Ελλάδος, παραμένει για τέταρτη θητεία, με ομόφωνη απόφαση όλων των μελών του ΔΣ, ο μέχρι σήμερα πρόεδρος, οικονομολόγος κ. Κωνσταντίνος Σκριάπας, ο οποίος είναι και ο Πρόεδρος του Δικτύου Εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλίας που ιδρύθηκε στη Θεσσαλία το 2011.
Το νέο Δ.Σ. του Δικτύου έχει την εξής σύνθεση: Σκριάπας Κων/νος -Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Μαγνησίας –Πρόεδρος, Αστερίου Θωμάς - Σύλλογος Ελασσονιτών Μονάχου Γερμανίας -Αντιπρόεδρος, Φουρκιώτης Κων/νος -Σύλλογος «Παλαίστρα» Ελασσόνας- Αντιπρόεδρος – Ταμίας, Βαρυτιμίδου Βασιλική - Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλιθέας –Γραμματέας, Γκουντρουμπή Αποστολία - Σύλλογος Ελασσονιτών Ν. Λάρισας-Υπεύθυνη Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και μέλη: Μπουζούκη Ελισσάβετ- Πολιτιστικό Προξενείο Ελασσόνας, Γκανάτσιος Ανδρέας -ΧΟΣ Σπαρμού, Αγλαϊα Καϊμακάμη - Πολιτιστικός Σύλλογος Καλυβίων Ολύμπου, Φαρμάκη Αποστολία -Σύλλογος Πυθιωτών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

PERSES
Μείνε μαζί μας
keuea

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1