ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΧΑΡ. ΑΝΔΡΕΟΠΟΥΛΟΥ

«Η Εκκλησία κατά τη δικτατορία»

Δημοσίευση: 18 Μαϊ 2018 16:10

Η εφημερίδα «Χριστιανική» σε συνεργασία με τις εκδόσεις «Επίκεντρο» και το βιβλιοπωλείο «Κλου» διοργανώνει ανοικτή εκδήλωση στη Λάρισα στο πλαίσιο της οποίας θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Χαράλαμπου Μ. Ανδρεόπουλου, Λαρισαίου θεολόγου καθηγητή Β/θμιας, Δρ. Εκκλησιαστικής Ιστορίας του ΑΠΘ «Η Εκκλησία κατά τη δικτατορία 1967-1974. Ιστορική και νομοκανονική προσέγγιση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαΐου στις 7.30 το απόγευμα στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Λάρισας «Κωνσταντίνος Κούμας».

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η δικηγόρος, Δρ. Εκκλησιαστικού Δικαίου του ΕΚΠΑ, ειδική επιστήμων στο «Συνήγορο του Πολίτη» Ζωή Καραμήτρου, ο θεολόγος και συγγραφέας,  Διευθυντής της εφημερίδας «Χριστιανική» Κων. Μπλάθρας, ο θεολόγος καθηγητής, M.Th. και συγγραφέας Ανδρέας Αργυρόπουλος και η θεολόγος καθηγήτρια, M.Th. και συγγραφέας Φωτεινή Οικονόμου. Θα ακολουθήσουν ελεύθερες παρεμβάσεις και διάλογος. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρούστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass