«Από το γάμο στο διαζύγιο;»

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΕ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ Ρ. ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΤΗ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 16:31

Το «Θεσσαλικό Θέατρο» παρουσιάζει για το καλοκαίρι 2018 την κωμωδία του Ζωρζ Φεϋντώ «Από το γάμο στο διαζύγιο;» που περιλαμβάνει τα δύο μονόπρακτα: «Η εφτάψυχη πεθερά» και «Η δυσκοιλιότητα του μπέμπη». Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στο «Κηποθέατρο Αλκαζάρ» 1η Ιουλίου και μετά ακολουθεί περιοδεία στη Θεσσαλία και την υπόλοιπη Ελλάδα.


Ο ίδιος ο συγγραφέας επιθυμούσε να παιχτούν με τον ενιαίο τίτλο: «Από το γάμο στο διαζύγιο?». Το κεντρικό θέμα είναι η αποθέωση των παρεξηγήσεων στη σχέση του ζευγαριού, που από μία λέξη ξεκινάει μια απρόβλεπτη χιονοστιβάδα κωμικών συγκρούσεων. Ο Φεϋντώ οδηγεί την κωμική φάρσα σε μια αριστουργηματική μορφή.
Πρωταγωνιστούν: Κώστας Αποστολάκης, Ευγενία Δημητροπούλου, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Μαζί τους είναι η Ειρήνη Κουτρουμάνου κι ο Δημήτρης Τσικούρας.
Η παράσταση ανεβαίνει σε νέα μετάφραση.
Συντελεστές: μετάφραση: Λιακοπούλου Βίκυ, σκηνοθεσία: Ρουμπίνη Μοσχοχωρίτη, σκηνικά – κοστούμια: Μαρία Παπαδοπούλου, επιμέλεια κίνησης – χορογραφίες: Κική Μπάκα, πρωτότυπη μουσική: Κώστας Νικολόπουλος, φωτισμοί: Μάκης Παπατριανταφύλλου, βοηθός σκηνοθέτη: Νικολίνα Καραθύμιου, β΄βοηθός σκηνοθέτη: Σταματία Καγκελάρη, φωτογραφίες: Σταύρος Χαμπάκης, make – up φωτογράφισης: Νελίτα Λυκούρα.
Τιμές εισιτηρίων: Προπώληση: 10 ευρώ, ταμείο: 12 ευρώ, μειωμένο (φοιτητικό): 8 ευρώ, ομαδικά – πολύτεκνοι – άνεργοι – ΑμεΑ – άνω 65 ετών: 5 ευρώ. Σημεία προπώλησης: γραφεία «ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ» («Μύλος Παππά» - 2ος Οροφ.-Τηλ: 2410-533417) και www.viva.gr.
Διάρκεια παράστασης 120’ χωρίς διάλειμμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass