Συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας

ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΗ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 23 Ιουν 2018 16:32

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία της Μουσικής Σχολής Νίκαιας του Δήμου Κιλελέρ στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Νίκαιας. Το πρόγραμμα στην εκδήλωση που έγινε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού εμφανίστηκαν τα παρακάτω σύνολα:

Α. Προπαιδεία- προωδειακή σε διδασκαλία – επιμέλεια της Σ. Μακρυγιάννη, συνοδεία πιάνου της καθηγήτριας της σχολής Αν. Τσιπλακούλη. Β. Παιδική – νεανική ορχήστρα σε διδασκαλία – διεύθυνση της Ευαγ. Ζαπίτη. Γ. Σύγχρονη εφηβική ορχήστρα σε ενορχήστρωση – διεύθυνση του Μ. Καμπούρη. Δ. Φυτώριο – παιδική χορωδία σε διδασκαλία - διεύθυνση της Ασ. Αγοραστού, συνοδεία μουσικών οργάνων από τους καθηγητές της Μουσικής Σχολής Στ. Τσιαρδάκα, Ειρ. Τσερώνη, Μ. Σαμπάνη, Γ. Κατσανούλη, Ευαγ. Ζαπίτη, Ν. Μιχαλούλη, Αν. Τσιπλακούλη και του μαθητή Ν. Χαλκιά. Ε. Προπαιδεία- προωδειακή, φυτώριο και παιδική χορωδία σε ενορχήστρωση του Μ. Καμπούρη, διδασκαλία των Σ. Μακρυγιάννη και Ασ. Αγοραστού και διεύθυνση της Ασ. Αγοραστού.
Μετά το πέρας του προγράμματος απονεμήθηκε δίπλωμα φλάουτου στη μαθήτρια της Σχολής Αθ. Δαρίκα της τάξης της καθηγήτριας Ειρ. Τσερώνη και διπλώματα συμμετοχής σε μαθητές της παιδικής ορχήστρας και χορωδίας που συμμετείχαν στο «Βαλκανικό Φεστιβάλ» που πραγματοποιήθηκε στην Πινακοθήκη Ι.Γ. Κατσίγρα στη Λάρισα.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αχιλλέας Χατζούλης. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο αντιδήμαρχος ΔΕ Νίκαιας – Κραννώνα Αντώνης Ρεντζιάς, οι τοπικοί σύμβουλοι Γιώργος Ψαρούλης και Βασιλική Μιχαλούλη και πλήθος μουσικόφιλων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass