Φεστιβάλ πιάνου στο θέατρο Αλώνι

Σήμερα και αύριο στον Αγ. Γεώργιο Νηλείας

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 15:00

Σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη 7 Αυγούστου και ώρα 9 μ.μ., θα διεξαχθεί διήμερο φεστιβάλ πιάνο με τίτλο «Piano στο θέατρο Αλώνι» στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας στο Πήλιο.

Πρόκειται για τον επιτυχημένο θεσμό φεστιβάλ πιάνου γνωστό με τον τίτλο Piano στο Αλώνι, με νέους διεθνώς βραβευμένους σολίστ, σε συνεργασία με τη διεθνούς φήμης πιανίστα και παιδαγωγό, Αγάθη Λεϊμονή η οποία παράλληλα με τη σολιστική διαγράφει και παιδαγωγική σταδιοδρομία, διδάσκοντας και ταξιδεύοντας με τους μαθητές της στο εξωτερικό, δίνοντάς τους πλήθος μουσικών ευκαιριών και εμπειριών. Πάρα πολλοί μαθητές της έχουν αποσπάσει τις ανώτατες διακρίσεις σε Πανελλήνιους και σε Διεθνείς Διαγωνισμούς, έχουν επιτύχει σε μεγάλες Μουσικές Ακαδημίες του εξωτερικού και ήδη διαγράφουν διεθνή σταδιοδρομία.

Το «Piano στο Αλώνι» ξεκίνησε με επιτυχία το 2015 με αφορμή τα 20 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας του θεάτρου και την επιμονή για εκδηλώσεις υψηλού καλλιτεχνικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού χαρακτήρα που πιστά υπηρετεί. Σημαντικό επίσης ρόλο έχει η θέση του θεάτρου Αλώνι που είναι μοναδική. Χτισμένο σε μια κατάφυτη πλαγιά του Πηλίου, σε πολύ μικρή απόσταση απο το χωριό του Αγίου Γεωργίου Νηλείας, μαγεύει-εκτός απο την ακουστική του-με την απαράμιλλη θέα του στον Παγασητικό, κάνοντας ακόμα πιο μαγικές τις νύχτες του Αυγούστου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ακόμη ένα ρεσιτάλ πιάνου από τέσσερις σολίστ που έχουν κατακτήσει πολυάριθμα πανελλήνια και διεθνή πρώτα βραβεία και διακρίσεις με εμφανίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό. Την πρώτη μέρα θα ερμηνεύσουν οι σολίστ Στάθης Χωματσάς και Νεφέλη Μούσουρα και τη δεύτερη ο Κωσταντίνος Βαλιανάτος και η Αμερικανοταϊβανή πιανίστρια Ching-Wen Hsiao οι οποίοι είναι και καθηγητές πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

Το προγραμμά τους μεταξύ άλλων περιλαμβάνει Σκαρλάτι, Σολέρ, Μότσαρτ, Ντεμπισύ, Λιστ, Σούμπερτ, Σοπέν.

Τιμή εισιτηρίου: 7 ευρώ

Πληροφορίες www.theatroaloni.gr και 6973339142

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass