Γοητευτική και αεικίνητη η Άλκηστις

Σε μεγάλη συναυλία στο λιμάνι Αγιοκάμπου * Καμπάνια ενημέρωσης κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης

Δημοσίευση: 06 Αυγ 2018 15:05

Δυναμική, γοητευτική, αεικίνητη η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με τη μοναδική φωνή και τις εξαιρετικές ερμηνείες, έφερε μαζί της, μια αγκαλιά υπέροχα τραγούδια- δικά της αλλά και όλα όσα έχει αγαπήσει – ξεσηκώνοντας το κοινό, αναμοχλεύοντας τη μνήμη, προσφέροντας συγκίνηση.

Το βράδυ του Σαββάτου στον Αγιόκαμπο ήταν διαφορετικό, μαγικό. Πολύς κόσμος βρέθηκε στο Λιμάνι και το αποτέλεσμα φάνηκε στο χειροκρότημα – όπως τραγουδά και η ίδια. Η νύχτα ήταν μακριά, και κανείς δεν ήθελε να αφήσει την Άλκηστη να φύγει από τη σκηνή.

Η καταξιωμένη ερμηνεύτρια χάρισε στο κοινό μια εκπληκτική βραδιά ενώ όσοι βρέθηκαν στη συναυλία που διοργάνωσε η Περιφέρεια Θεσσαλίας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγιάς στο πλαίσιο των εκδηλώσεων με τίτλο «Με θέα στο Αιγαίο», με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών για την εκστρατεία και τους τρόπους πρόληψης, αντιμετώπισης και τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν ενημερωτικό υλικό για θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το cd με τίτλο «Το μυστικό της Νίκης 2- Η περιπέτεια του Βίκτωρα» για την πρόληψη κατά της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης. Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας που έχουν υπογράψει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και η βουλευτής Θεσσαλονίκης Έλενα Ράπτη για τον τερματισμό της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που προωθεί το Συμβούλιο της Ευρώπης στην Ελλάδα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass