Ο Κώστας Μακεδόνας στο Λιβάδι Ολύμπου

ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2018 16:15

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά ετοιμάζει ο δραστήριος Εξωραϊστικός Σύλλογος Λιβαδίου, αφού στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεών του, στη γραφική ορεινή κωμόπολη θα εμφανιστεί μεθαύριο Πέμπτη 9 Αυγούστου ο γνωστός ερμηνευτής Κώστας Μακεδόνας (μαζί με τη Γιάννα Φαφαλιού).

Η εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του «Ζάννειου Πνευματικού Κέντρου» στο Λιβάδι Ελασσόνας, θα αρχίσει στις 10 το βράδυ, ενώ η συνέχεια της βραδιάς ανήκει στην ορχήστρα του Χρήστου Αδαμόπουλου.

Με τις διαχρονικές επιτυχίες από την προσωπική του δισκογραφία, ο γνωστός ερμηνευτής, που έλκει την καταγωγή του από την Ελασσόνα, αναμένεται να παρασύρει τον κόσμο σε δυνατές μουσικές στιγμές που περιέχουν από το κλασικό πια "Κόκκινα γυαλιά", το "Ποδήλατο", τη "Λίζα", το "Μόνο μια φορά" και τα "Μαργαριτάρια" μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια που μεταδίδουν το κέφι και τη χαρά και που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Παράλληλα θα παρουσιάσει το καινούργιο του τραγούδι "Τα πλοία της γραμμής"(ερωτική ρυθμική μπαλάντα) σε στίχους Νίκου Μωραΐτη και μουσική του Κύπριου συνθέτη Νικόλα Μαυρέση.

Ο Κώστας Μακεδόνας και αυτό το καλοκαίρι «ταξιδεύει» παρέα με τους συνεργάτες του (…παράλληλα με τις πτήσεις του στο εξωτερικό για την αεροπορική εταιρεία όπου εργάζεται) κι έτσι δίνει σειρά συναυλιών σε περιοχές της Ελλάδας και της Κύπρου. Μετά τις πρόσφατες εμφανίσεις του σε Ρέθυμνο, Βριλήσσια, Ζάκυνθο, Γεφυρούδι Σερρών, Κεφαλονιά και Κω σειρά έχει και το Λιβάδι Ελασσόνας!

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass