Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ στους Γόννους

Αφιερωμένο σε μουσική για παιδιά και νέους

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2018 22:08

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 6ο Φεστιβάλ Μουσικής για νέους και παιδιά «ΓΟΝΝΩΔΙΑ» που διοργάνωσε κι εφέτος ο Μορφωτικός Σύλλογος – Λαογραφικό Μουσείο Γόννων. Το φεστιβάλ ήταν μια μουσική εκδήλωση χωρίς νικητή, όπου όλοι οι συμμετέχοντες, παιδιά κι έφηβοι, διασκέδασαν τραγουδώντας με ή χωρίς μουσική και παίζοντας μουσική ατομικά ή ομαδικά.

Στο φεστιβάλ συμμετείχαν τα παρακάτω παιδιά κι έφηβοι:

Κουβαρδά Δέσποινα, Κοψαχείλη Σταυρούλα, Χατζή Ευαγγελία, Χατζή Μαρία, Αποστόλου Δημήτρης, Αποστόλου Νίκος, Σιόζιος Κων/νος, Σιόζιου Αθηνά, Κοροβέση Γεωργία, Τσιούρβας Αστέριος, Δεδικούση Ευτυχία, Παπαγεωργίου Ειρήνη, Παπαγεωργίου Ιουλία, Παπαγεωργίου Πρόδρομος, Παπαγεωργίου Παγώνα, Παπαϊωάννου Μαρία, Γαλούση Πηνελόπη, Ζήκος Βαγγέλης, Μαλέκας Λάμπρος, Τσιλίκης Γιάννης, Σιόντα Δήμητρα, Ντόντος Γιάννης και ο Κανταρίνος Αντώνης που κράτησε με όμορφα ακούσματα το πρόγραμμα μέχρι αργά.

Στο τέλος όλοι οι συμμετέχοντες πήραν αναμνηστικά διπλώματα και το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιδήμαρχος του Δήμου Τεμπών κ. Γεωργία Τσιόπα, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τζέκας Θωμάς, ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Λάμπρος Ζάρρας και ο π. Ιωάννης Τζίτζιος.

Την ευθύνη και παρουσίαση της εκδήλωσης είχε ο δραστήριος δάσκαλος με μεγάλη προσφορά και στον πολιτισμό στην περιοχή κ. Γιώργος Αλεξανδρής, ενώ προσέφεραν και οι: Τσόκανου Πόπη καθηγήτρια μουσικής, Τσιβοπούλου Δήμητρα, Σιόζιος Δημήτρης και Τσιούρβας Γιώργος.

Ο πρόεδρος κ. Βασίλης Καραβιδές και το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστούν όλους, συμμετέχοντες και θεατές και ανανεώνουν το ραντεβού τους για το επόμενο καλοκαίρι.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass