Κίνηση και παιχνίδι στη Ραψάνη

«ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ» ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΑΝΗΛΙΟ ΠΗΛΙΟΥ

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2018 15:09
Τα παιδιά… τίμησαν το πρόγραμμα «Κίνηση και παιχνίδι στη Ραψάνη» Τα παιδιά… τίμησαν το πρόγραμμα «Κίνηση και παιχνίδι στη Ραψάνη»

Με μεγάλη ανταπόκριση και ενθουσιώδη συμμετοχή από τους μικρούς του φίλους στη Ραψάνη, πραγματοποιήθηκε η δράση για παιδιά με θέμα «Κίνηση και παιχνίδι στη Ραψάνη», στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του «Ξενώνα Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ.

Στο ανοιχτό γήπεδο της Ραψάνης, με φόντο τη φύση, παιδιά ηλικίας 5-12 ετών εκτονώθηκαν και ψυχαγωγήθηκαν μέσα από μια σειρά από παιχνίδια έντονης κίνησης και σωματικής έκφρασης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη της Ραψάνης.

ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΗΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΟΥΡΑΝΟ

Το εντυπωσιακό αυγουστιάτικο φεγγάρι και ο όμορφος καλοκαιρινός ουρανός «πρωταγωνιστούν» στην εκδήλωση με θέμα «Ταξίδι στον έναστρο ουρανό», που διοργανώνει ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με το Δημοτικό Αστεροσκοπείο Λάρισας «Αριστεύς», σήμερα Σάββατο 18 Αυγούστου. Σημείο αφετηρίας είναι το κιόσκι της τοποθεσίας Ανήλιο, στις 8 μ.μ., ενώ στη συνέχεια οι συμμετέχοντες θα μεταβούν στην τοποθεσία «Αλώνι» στο Ανήλιο που προσφέρεται για την καλύτερη θέαση του ουρανού. Με την καθοδήγηση της επιστημονικής ομάδας του Αστεροσκοπείου οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν τα ουράνια σώματα και λάβουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τα μυστικά τους. Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν στους συμμετέχοντες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass