Παραμύθι στον «Ξενώνα Ραψάνης»

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2018 15:04

Ένα πολύ όμορφο απόγευμα με αφήγηση παραμυθιού, μουσική και παιχνίδι απόλαυσαν οι νεαροί φίλοι του «Ξενώνα Ραψάνης», παρέα με τον Θοδωρή Παπαϊωάννου.

Ο γνωστός συγγραφέας βρέθηκε στην ιστορική κοινότητα του Δήμου Τεμπών, στο πλαίσιο του προγράμματος των δωρεάν δράσεων για παιδιά, που πραγματοποιεί ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ., σε συνεργασία με τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ραψάνης, για να παρουσιάσει, με συνοδεία μουσικής, το νέο του παραμύθι, με τίτλο «Αντάμα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ίκαρος, με εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή.

Σε ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, μέσα στη φύση και με φόντο την κοιλάδα των Τεμπών τα παιδιά έζησαν μια όμορφη εκπαιδευτική και ψυχαγωγική εμπειρία αφήγησης, συζήτησης και μουσικής περιγραφής, χάρηκαν το παραμύθι και γνώρισαν τον Μέλιο και τη Μελανή, τα δύο υπέροχα σκαθάρια-ήρωες του παραμυθιού, ανακαλύπτοντας μαζί τους την ομορφιά και την αξία των μικρών καθημερινών στιγμών.

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΣ

Εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος, με την καθοδήγηση της γνωστής δημιουργού Γεωργίας Κούτρα διοργανώνει την Τρίτη 21 Αυγούστου, στις 7 μ.μ., στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεών του, ο «Ξενώνας Ραψάνης» του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας του Α.Π.Θ.

Το εργαστήρι που περιλαμβάνει ολοκληρωμένη κατασκευή κοσμήματος, θα διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό θέσεων (10 συνολικά) και οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή έως σήμερα Κυριακή (6932265646 ώρες 12.00-14.00 και 7-9 μ.μ.).Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και λίστα αναμονής.

Κόστος συμμετοχής ανά άτομο 5 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass