Ροκάρουν για καλό σκοπό

«ΕΚΕΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ

Δημοσίευση: 21 Αυγ 2018 15:38

Η Πανθεσσαλική Ενωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας σε συνεργασία με την τοπική σκηνή διοργανώνουν rock συναυλία στον απόηχο του καλοκαιριού.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ στις 8 μ.μ. και σκοπό έχει την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου. Καλεσμένοι του συλλόγου ένα συγκρότημα που μετράει 30 χρόνια στον χώρο με μεγάλες επιτυχίες αγαπημένα τραγούδια που όλοι έχουν τραγουδήσει, ο λόγος για τους «Εκείνος και Εκείνος». Το συγκρότημα ταξιδεύει σε όλη την Ελλάδα με μια παράσταση σαν γιορτή που ο Νίκος Καλλίνης και ο Κώστας Λογοθετίδης μοιράζονται με τους παλιούς και νέους φίλους, ερμηνεύοντας τα κλασικά τους τραγούδια "Χειμωνιάτικα μπαρ», «Χρώματα», «Δεν θυμάσαι», «Είσαι ό,τι έχω», «Παραισθήσεις», «Αγάπη τι δύσκολο πράγμα», «Τα λόγια κομμάτια», τα τραγούδια από τον νέο τους δίσκο «Μέτρα με Τέχνη τον Καιρό» το καινούριο single «Γίνε Αγάπη» αλλά και αγαπημένα τους τραγούδια άλλων δημιουργών.

Μαζί τους ο Γιάννης Γρυπαίος -Μπάσο και ο Δημήτρης Αιγινίτης -Τύμπανα και φωνητικά . Την τοπική σκηνή θα εκπροσωπήσουν οι Distortion ( classic Rock), οι Rockόμελω (Ελληνική ρόκ) και οι Εναλλάξ (Ελληνική pop/rock). Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ για εισιτήριο προπώλησης και 7 ευρώ στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass