«Με την Πανσέληνο του Αυγούστου»

ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΠΕΤΑ ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Δημοσίευση: 22 Αυγ 2018 17:10

Σημαντικό καλλιτεχνικό γεγονός για τα Φάρσαλα είναι η συναυλία με την Ελένη Πέτα «Με την Πανσέληνο του Αυγούστου», που παρουσιάζεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικός Αύγουστος 2018» που οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης Δήμου Φαρσάλων (ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ).

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Αυγούστου στο Πάρκο Απιδανού, στις 9 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο για το κοινό και συνδιοργανώνεται από τον ΟΠΑΚΠΑ ΔΦ και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Θεσσαλίας.

Η Ελένη Πέτα "ανοίγει πανιά" και ερμηνεύει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και του παγκόσμιου ρεπερτορίου δίνοντας έμφαση στο ελληνικό ρεπερτόριο και ιδιαίτερα στους μεγάλους Ελληνες συνθέτες. Τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία που αγαπήθηκαν (Αυτό που ξέρω, Λόγια της σιωπής, Κλείσε τα μάτια σου, Τι μου ‘χει λείψει, Το δώρο), αλλά και αθάνατα κομμάτια των: Χιώτη, Πλέσσα, Ζαμπέτα, Νικολόπουλου κ.α., σε ένα πρόγραμμα που θα μας μαγέψει.

Χορηγός επικοινωνίας: Εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass