Χορευτική συνάντηση στον Πυργετό

Εκδήλωση που προέβαλε πολιτισμό - παράδοση

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 22:08

O Πολιτιστικός Σύλλογος Πυργετού διοργάνωσε μια όμορφη εκδήλωση με χορευτικά από το εξωτερικό για τρίτη συνεχή χρονιά.

Την εκδήλωση άνοιξε η δραστήρια πρόεδρος του συλλόγου κ. Γεωργία Σούκου, η οποία ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στη μεγάλη αυτή γιορτή.

Τις εκδηλώσεις στον Πυργετό χαιρέτισε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος. Ο κ. Κολλάτος σημείωσε στον χαιρετισμό του ότι «εκδηλώσεις σαν και αυτές αναδεικνύουν τον πολιτισμό μας, την κληρονομιά μας, βοηθούν στην ανταλλαγή πολιτισμού με άλλες χώρες, αναδεικνύουν την εγρήγορση και τη δημιουργικότητα των φορέων και των κατοίκων, προβάλλουν τις φυσικές ομορφιές του τόπου μας, προβάλλουν τον τουρισμό. Κυρίως όμως αναδεικνύουν εκείνα τα στοιχεία που μας κάνουν να ξεχωρίζουμε ως έθνος και ως κοινωνία».

Ο δήμαρχος Τεμπών συγχάρηκε τους συλλόγους, τους χορευτές και εθελοντές που όλο αυτό το διάστημα εργάζονται πυρετωδώς για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση, όπως και για να προσφέρουν τη φιλοξενία στα χορευτικά που ταξιδέψανε από άλλες χώρες.

Και κατέληξε ότι στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του ως δημοτική αρχή θα συνεχίζει να είναι δίπλα στους συλλόγους στηρίζοντας τις προσπάθειά τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο ιερέας του Πυργετού πρωτ. Αλέξανδρος Ρούσσας, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Αχιλλέας Διψάνας και Ευθύμιος Μπουζέκης, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου κ. Λάμπρος Ζάρρας και αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠΤ, η πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Ξανθή Ζησάκη, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ. Αθανάσιος Λαΐνας, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της περιοχής, καθώς και πλήθος κόσμου.

Την εκδήλωση «3η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη» συνδιοργάνωσαν από κοινού oι πολιτιστικοί σύλλογοι Ε.Μ.Λ.Φιλιππούπολης – Μ.Ε.Σ. Αβέρωφ «Ο Θετταλός»- Μ.E.Σ. Γλαύκης – Π.Σ. Πυργετού – Μ.Ε.Σ. Συκουρίου –M.Ε.Σ. Χάλκης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και τους Δήμους Λαρισαίων, Κιλελέρ και Τεμπών.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass