Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στο Συκούριο

Φιλοξενήθηκαν χορευτικά από Ευρώπη και Ισραήλ

Δημοσίευση: 03 Σεπ 2018 15:29

 

Στο πλαίσιο της «3ης Χορευτικής Συνύπαρξης Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη» πραγματοποιήθηκε εκδήλωση και στο Συκούριο όπου εκεί έγινε η υποδοχή των εκπροσώπων των χορευτικών ομάδων: RU MACCATURE CARPINONE (Ιταλία), BASMAT TABOUN (Iσραήλ), TANGRA FOLK DANCE GROUP (Bουλγαρία).

Ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος υποδέχθηκε τους φιλοξενούμενους στην αίθουσα του Λαογραφικού μουσείου Συκουρίου «Ιωάννης Πράππας» όπου πραγματοποιήθηκε η ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κολλάτος σημείωσε: «Σε μια εποχή δύσκολη, όπως αυτή που βιώνουμε, ο Δήμος Τεμπών στηρίζει εμπράκτως τέτοιες εκδηλώσεις, όπως είναι η «3η Χορευτική Συνύπαρξη Λαών και Πολιτισμών στη Θεσσαλική Γη», αφού ο πολιτισμός είναι η μόνη μας ελπίδα και μόνον έτσι θα αντλήσουμε τη χαμένη μας αισιοδοξία. Ανοίγουμε ένα παράθυρο στον κόσμο, γνωρίζοντας τις παραδόσεις και την κουλτούρα λαών, αλλά και την πραγματική έννοια της συναδέλφωσης.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο ΔΣ του Μορφωτικού Συλλόγου Συκουρίου αλλα κυρίως στους εθελοντές που δουλέψανε σκληρά όλες αυτές τις ημέρες για να έχουμε σήμερα αυτό το αποτέλεσμα.

Στην εκδήλωση του Σαββάτου στο Συκούριο εκτός του δημάρχου Τεμπών σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο εκπρόσωπος της Περιφέρειας Θεσσαλίας αντιπεριφερειάρχης κ. Γεώργιος Λαδόπουλος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass