Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

ΛΗΞΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Δημοσίευση: 07 Οκτ 2018 16:52
Στιγμιότυπο από το περσινό 35ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας Στιγμιότυπο από το περσινό 35ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας

Από Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έως Κυριακή 2 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το 36ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ Καρδίτσας, κορυφαίος θεσμός του Νομού Καρδίτσας, πρότυπο επαρχιακού Διεθνούς Φεστιβάλ.
Το συγκεκριμένο Χορωδιακό Φεστιβάλ, στο οποίο έχουν λάβει μέρος κορυφαίες χορωδίες από κάθε γωνιά της γης, διακεκριμένες ορχήστρες και σπουδαίοι σολίστ, οργανώνεται από το 1983 στην Καρδίτσα και αποτελεί κορυφαίο καλλιτεχνικό γεγονός, ενώ υλοποιείται υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του μαέστρου και καθηγητή Νίκου Ευθυμιάδη.


Πάνω από 135 χορωδίες από την Ελλάδα και το εξωτερικό συμμετέχουν κάθε χρόνο στο Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας!
Επιπλέον διαθέτει έναν κανονισμό μοναδικό ίσως σε παγκόσμια κλίμακα, γιατί εξασφαλίζει την ταυτόχρονη πραγματοποίηση πολλών πρώτων εκτελέσεων κατόπιν παραγγελίας σε Έλληνες και ξένους συνθέτες βοηθώντας έτσι τη σύγχρονη δημιουργία. Ακόμη εξασφαλίζει ένα πολύ μεγάλο αριθμό εκτελεστών, που έρχονται από κάθε γωνιά της Ευρώπης και της οικουμένης.
Θεωρείται το σημαντικότερο διεθνές χορωδιακό φεστιβάλ της Ελλάδος με πολλή μεγάλη συμμετοχή ξένων χορωδιών.
Για την επιτυχία της όλης εκδήλωσης συμβάλλουν η Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, η Περιφερειακή Ενότητα Καρδίτσας (Περιφέρεια Θεσσαλίας) ο Δήμος Καρδίτσας, ο Δήμος Μουζακίου και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Χορωδιών και Διευθυντών Χορωδιών.
Το Φεστιβάλ πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Καρδίτσας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Mouzaki Palace ενώ παράλληλες εκδηλώσεις γίνονται στη λίμνη Πλαστήρα, σε μοναστήρια της περιοχής και στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ωδείου Ευθυμιάδη. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθεί το 6ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Διεύθυνσης Μικτής-Νεανικής- Γυναικείας-Παιδικής Χορωδίας από την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου έως την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018, στο οποίο θα διδάξει ο Νίκος Ευθυμιάδης (Master of Arts στη διεύθυνση).
Οι χορωδίες που θα λάβουν μέρος, μπορούν να εκπροσωπήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και τη χώρα μας σε σπουδαία, Μουσικό-Χορωδιακά Φεστιβάλ του εξωτερικού.
Λήξη δηλώσεων συμμετοχής στις 10 Οκτωβρίου.
Για περισσότερες πληροφορίες, τον Κανονισμό, τη Δήλωση Συμμετοχής και το Σεμινάριο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία του Φεστιβάλ: Κολοκοτρώνη 38 και Ύδρας, Καρδίτσα. Τηλ. 24410-75440, 24410-42896.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass