Στο Καρπενήσι η Δημοτική Χορωδία Αγιάς

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2008 2:13 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:18
 ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Γουργιώτη
Μια εξόχως μελωδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μεταξύ των άλλων και τα μέλη της Δημοτικής Χορωδίας Αγιάς (χορωδοί και συνοδοί τους) που βρέθηκαν στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, προσκεκλημένοι του Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου – Χορωδία «ANTONIO VIVALDI» και, ιδιαίτερα, του καλλιτεχνικού τους διευθυντή κ. Γεωργίου Ξενάκη.Η Δημοτική Χορωδία Αγιάς αποτέλεσε για άλλη μια φορά άξιο πρεσβευτή της μικρής κωμόπολης λαμβάνοντας μέρος στο 12ο Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ και ερμηνεύοντας έργα Ελλήνων και ξένων δημιουργών υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Σανδίκη και την αξιόλογη συνοδεία της κ. Ευγενίας Μαμανού στο πιάνο.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της διεθνούς κριτικής επιτροπής του 6ου Διεθνούς Διαγωνισμού Χορωδιών, που πραγματοποιήθηκε το ίδιο διάστημα στο Καρπενήσι, κ.κ. Todor Kabachief (Βουλγαρία), Μάριος Τζινιόλης και Γεώργιος Ξενάκης, τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής κ. Μαρία Παναγιωτοπούλου (αντινομάρχης Ευρυτανίας), Χρ. Αρβανίτης και Στ. Ξενάκης (νομαρχιακοί σύμβουλοι), καθώς και η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγιάς κ. Σοφία Σοφολόγη – Μπαλταγιάννη, ο επίτιμος πρόεδρος της Δημοτικής Χορωδίας Αγιάς κ. Δημήτριος Τζιτζιλέρης, ο πρόεδρος της Μουσικής Σχολής Δήμου Αγιάς και αντιπρόεδρος της Χορωδίας κ. Απόστολος Καφετσούλης, οι οποίοι συνόδευσαν την αποστολή μαζί με τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Σωτήρη Παπαποστόλου και Φανή Πολυμέρου.
Το βράδυ προσφέρθηκε δείπνο σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλης, στο πλαίσιο της φιλοξενίας εκ μέρους των διοργανωτών, προς τιμήν των χορωδιών – ελληνικών και ξένων – που συμμετείχαν στην εκδήλωση.
Την επόμενη μέρα τα μέλη της αποστολής πραγματοποίησαν προσκυνηματική εκδρομή στην Ι.Μ. Παναγίας Προυσιώτισσας, ενώ φθάνοντας στην Αγιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις αρχές Οκτωβρίου.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass