ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΟΧΟ ΚΑΡΙΤΣΑΣ

Ένα καλοκαιρινό βράδυ με τον Σ. Μάλαμα

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2008 2:20 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:20
Δεν θα μπορούσε να λείψει από τα καλοκαιρινά μας βράδια. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι τόσες διαφορετικές εικόνες που ζωγραφίζει στα συναισθήματά μας με τον ήχο, τον στίχο και την ερμηνεία του. Δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι στιγμές μυσταγωγίας που δημιουργούνται σε κάθε ζωντανή του εμφάνιση. Δεν θα μπορούσε... γιατί θα μας λείψει. Πιστός, λοιπόν, ο Σωκράτης Μάλαμας στη σχέση που έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια με το κοινό έρχεται για μία συναυλία σήμερα το βράδυ στο Δοχό Καρίτσας. Αυτή τη φορά ο αγαπημένος τραγουδοποιός έρχεται να παρουσιάσει τραγούδια από το τελευταίο του άλμπουμ «Δρόμοι», καθώς βέβαια και πολλά άλλα αγαπημένα από το σύνολο της δισκογραφικής του πορείας. Τραγούδια με λαϊκά παραδοσιακά στοιχεία και ροκ εξάρσεις καθώς και χαμηλόφωνες μπαλάντες με το γνωστό λιτό και δωρικό, αλλά παράλληλα πηγαίο λαϊκό και οικείο ύφος που δημιουργεί κάθε φορά μια ποιητική αλλά και ηλεκτρική ατμόσφαιρα.
Από «Τα μεταξωτά», που τραγούδησε όλη η Ελλάδα μέχρι «Τα ξωτικά» από το πρόσφατο άλμπουμ του, ο Σωκράτης Μάλαμας συνεχίζει να συσπειρώνει γύρω του οπαδούς, τα εισιτήρια των συναυλιών του να γίνονται ανάρπαστα και οι δίσκοι του να πουλούν με τους ίδιους ρυθμούς. Χωρίς τις συνηθισμένες πρακτικές του σημερινού δισκογραφικού μάρκετινγκ και χωρίς επικοινωνιακές στρατηγικές προώθησης και προβολής, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο δυνατούς τραγουδοποιούς της γενιάς του, δίνοντας νέα πνοή στο Ελληνικό τραγούδι.
Ο κορυφαίος τραγουδοποιός κουρδίζει την κιθάρα του για μια σειρά καλοκαιρινών εμφανίσεων που θα έχουν αυτή την ιδιαίτερη διάσταση επικοινωνιακής έκρηξης με σχόλια, τραγούδια, φωνές, γέλια και συγκίνηση από τη μεριά όλων.
Μαζί του: Μαρίνα Δανακάλη: τραγούδι, Γιάννης Παπατριανταφύλλου: κοντραμπάσο, Φώτης Σιώτας: βιολί, βιόλα, Νίκος Παραουλάκης: νέι, κιθάρα, Κυριάκος Ταπάκης: μπουζούκι, λαούτο.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass