Η ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» σήμερα στην Αγιά

Δημοσίευση: 02 Αυγ 2008 21:18 | Τελευταία ενημέρωση: 28 Σεπ 2015 14:26
 Του Γιάννη Γουργιώτη
(Γραφείο «Ε» στην Αγιά)
 Η ορχήστρα «Βασίλης Τσιτσάνης» θα εμφανιστεί σήμερα το βράδυ, στις 9:30, στην κεντρική πλατεία της Αγιάς. Πρόκειται για ορχήστρα από την πόλη των Τρικάλων, την πόλη που γέννησε του έξι κορυφαίους δημιουργούς του λαϊκού μας τραγουδιού, τον Τσιτσάνη, τον Καλδάρα, το Σαμολαδά, τον Μπακάλη, τον Βίρβο, τον Κολοκοτρώνη, μια ορχήστρα η οποία συνεχίζει και σήμερα με διάφορες δραστηριότητες να κρατά ζωντανή την παράδοση και να τιμά την πολιτιστική κληρονομιά. Το πρόγραμμά της χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο με τίτλο «Σερσέ λα φαμ» περιλαμβάνει τραγούδια του Τσιτσάνη που αναφέρονται στη γυναίκα και το δεύτερο μια σειρά από τα σπουδαιότερα λαϊκά μας τραγούδια. Η πρώτη δισκογραφική της δουλειά ήταν το αφιέρωμα στους έξι κορυφαίους Τρικαλινούς δημιουργούς, που κυκλοφόρησε με τη συμμετοχή του Γεράσιμου Ανδρεάτου. Η δεύτερη είναι το DVD αφιέρωμα στο Βασίλη Τσιτσάνη, που επιμελήθηκε σκηνοθετικά ο Ρένος Χαραλαμπίδης, όπου μαζί με την ορχήστρα εμφανίζονται η Μαριώ και ο Παντελής Θαλασσινός.
Εκτός από τις πολλές παρουσίες της στην τηλεόραση, η ορχήστρα έχει συνδυάσει το όνομά της με σπουδαίες εμφανίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Έχει, επίσης, συνεργαστεί με σπουδαίους Ελληνες ερμηνευτές, όπως ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Κώστας Μακεδόνας και η Αναστασία Μουτσάτσου, από τους οποίους απέσπασε πολλά και κολακευτικά σχόλια.
 
 
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass