ΑΓΙΩΤΗΣ ΑΓΡΟΤΗΣ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

Απ’ τα χωράφια στο... γυαλί

Δημοσίευση: 11 Απρ 2016 0:17
Τα περισσότερα πλάνα γυρίστηκαν στην Ποταμιά του Δήμου Αγιάς Τα περισσότερα πλάνα γυρίστηκαν στην Ποταμιά του Δήμου Αγιάς

 

 

Είναι νέος, ωραίος, Λαρισαίος και συμμετέχει στην καινούργια διαφημιστική καμπάνια μεγάλης τράπεζας στην Ελλάδα παρουσιάζοντας ένα νέο προϊόν. Η εικόνα του Θεσσαλού που ασχολείται με τα αγροτικά κυρίως προϊόντα δεν είναι μόνο αυτή των μπλόκων, των καφενείων, η λανθασμένη που επικρατεί πολλές φορές κυρίως στις καφετέριες του Κολωνακίου και της Κηφισιάς αλλά και σε πιο λαϊκές αστικές περιοχές. Η εμφάνιση του Βαγγέλη Ποτούλη από την Ποταμιά του Δήμου Αγιάς, έρχεται, αν μη τι άλλο, να αποκαταστήσει την αλήθεια.

Πρόσφατα, ο Βαγγέλης Ποτούλης έκανε την εμφάνισή του σε τηλεοπτικό διαφημιστικό σποτ, αναδεικνύοντας μια διαφορετική εικόνα, πιο μοντέρνα ίσως από αυτή που έχουν οι περισσότεροι για τους ανθρώπους της υπαίθρου. Ευχάριστα, λοιπόν, τον βλέπει κανείς να διαφημίζει την κάρτα αγρότη της τράπεζας Πειραιώς.

Αξύριστος όπως το απαιτεί το στυλ της εποχής, με μια δόση χίπστερ στα 41 του χρόνια, από τη δραστηριοποίηση στο χώρο των αγροτικών προϊόντων- και κυρίως των μήλων- περνά στο τηλεοπτικό γυαλί. Με περιποιημένα μαλλιά και ας φαίνονται ατημέλητα, με πολλά ταξίδια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά με τη μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής του να είναι αυτή που έχει για την κόρη του. Εξάλλου όπως αποκαλύπτει στην «Ε.τ.Δ.» ο λόγος που είπε το «ναι» στην πρόταση ήταν γιατί θα ήταν κάτι που σίγουρος ότι θα άρεσε στη μικρή του κόρη.

«Εντελώς τυχαία» όπως λέει «προέκυψε η πρόταση για να συμμετάσχω σε τηλεοπτική διαφήμιση». Η πρώτη επαφή από την εταιρία παραγωγής του διαφημιστικού έγινε μέσω των κοινωνικών δικτύων. «Με είδαν στο διαδίκτυο, μου τηλεφώνησαν και αυτό ήταν. Συμφωνήσαμε», δηλώνει για να συμπληρώσει ότι «δεν υπήρχε λόγος να αρνηθώ. Εξάλλου ήμουν σίγουρος ότι η όλη διαδικασία θα άρεσε και στην κόρη μου». Ο Βαγγέλης κατάγεται από την Ποταμιά του Δήμου Αγιάς, αγαπά το χωριό του και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που μεγάλο μέρος των γυρισμάτων έγιναν εκεί, στο σπίτι του με την οικογένειά του, στα κτήματα και σε ένα κατάστημα με γεωργικά εφόδια στη Λάρισα. Πλάνα που αποτυπώνουν πιστά σχεδόν την καθημερινότητα όλων όσοι ασχολούνται με τον αγροτικό τομέα, που μπορεί να αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης για τη χώρα. Εικόνες που αποκαλύπτουν τη φύση να οργιάζει και τον θεσσαλικό κάμπο να είναι αυτή την εποχή ένα απέραντο καταπράσινο λιβάδι, από τα σιτηρά.

Μετά τις πρώτες ημέρες προβολής του διαφημιστικού, τα σχόλια που εισπράττει ο Βαγγέλης Ποτούλης από την οικογένειά του, τους φίλους και τους γνωστούς είναι κολακευτικά αν και ο ίδιος από την πρώτη στιγμή της συνομιλίας μας, κρατά χαμηλούς τόνους και όπως λέει «δεν μου αρέσει να προκαλώ. Το έκανα, το διασκεδάσαμε, επιστροφή στην καθημερινότητά μας τώρα».

Η «Κάρτα Αγρότη» που διαφήμισε ο Λαρισαίος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των αγροτικών προϊόντων, δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να χρηματοδοτήσουν άμεσα τις δαπάνες που συνδέονται με τις καλλιεργητικές και άλλες συναφείς ανάγκες τους κατά τη διάρκεια της παραγωγικής περιόδου, όπως λιπάσματα, ζωοτροφές, φάρμακα, καύσιμα. Επίσης, μέσω της κάρτας οι παραγωγοί μπορούν να αποπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στον ΕΛΓΑ, ΟΓΑ, τη δαπάνη για την αγορά εργοσήμων, την πληρωμή αγροτικού ηλεκτρικού ρεύματος, τελών άρδευσης.

Πρόκειται για ένα τραπεζικό προϊόν, με πιστοδοτικό όριο συνδεδεμένο με την ετήσια επιδότηση που λαμβάνουν οι παραγωγοί. Στην ουσία, η κάρτα αυτή προεξοφλεί μέρος των ετήσιων αγροτικών επιδοτήσεων που δικαιούται ο κάθε παραγωγός, προσφέροντάς του άμεσα την αναγκαία ρευστότητα, τη στιγμή που τη χρειάζεται, για τις ανάγκες της παραγωγής του.

Ζωή Παρμάκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass