Σημαντική παράμετρος τι επιλέγουμε από το super market. Μια νέα σημαντική έρευνα καταγράφει τις «επικίνδυνες» διατροφικές συνήθειες των Ελλήνων. Τα στοιχεία προκύπτουν από την “Πανελλαδική Μελέτη Διατροφής και Υγείας” που διεξήχθη σε δείγμα 4600 ατόμων, με αντιπροσωπευτικό δείγμα του ελληνικού πληθυσμού. Η μελέτη διεξήχθη από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Με εντυπωσιακούς ρυθμούς ανάπτυξης και συνεχείς ακαδημαϊκές και επιστημονικές διακρίσεις το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει εδραιώσει τη φήμη του για ποιοτική εκπαίδευση,επενδύσεις σε καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, και διασύνδεση με τη βιομηχανία και την κοινωνία.

Έχουμε το εξής πρόβλημα: Πολλοί άνθρωποι είναι απογοητευμένοι στις σχέσεις τους επειδή νιώθουν ότι κανείς δεν τους ακούει και νιώθουν υποτιμημένοι. Έτσι, τι κάνουν; Απλώς υπάρχουν, και τελικά, δεν βιώνουν ποτέ τη ζωτική δύναμη της πραγματικής σύνδεσης. Πάρα πολλές επαγγελματικές σχέσεις, πόσο μάλλον οι φιλίες και οι ερωτικές σχέσεις, δεν μπορούν να βιώσουν τη σύγκλιση των προσωπικοτήτων, την αποτελεσματική επικοινωνία μέσω της σύνδεσης με έναν κοινό σκοπό και την αίσθηση της αμοιβαιότητας.

Ας το παραδεχτούμε, οτιδήποτε μπορεί να είναι ρομαντικό όταν το μόνο που χρειάζεστε είναι να περάσετε χρόνο με το αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε βλέπετε τηλεόραση μαζί είτε απολαμβάνετε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά. Αλλά για να μετατρέψετε έναν προορισμό σε ρομαντικό, διαβάστε παρακάτω ποιά είναι κατά την γνώμη μας τα πιο ρομαντικά νησιά της Ελλάδας, στα τα οποία μπορείτε να στραφείτε για μια ονειρική απόδραση.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Κατηγορία Λάρισα
22 Σεπ 2018 1:07

 

Σήμερα στην «Ε»:

* Λίστα με 60 ακίνητα της Λάρισας στο Υπερταμείο

- Ανάμεσά τους το Πάρκο Χατζηχαλάρ και η Στρατολογία!

- Η Δημοτική Αρχή διασταυρώνει στοιχεία για 119

- Εντολή στην Πολεοδομία για πλήρη διερεύνηση

- Να διαγραφούν άμεσα οι Αρχαιολογικοί χώροι συμφωνούν Κ. Μπαργιώτας -

Απ. Καλογιάννης

- Κοινή στάση των παρατάξεων στο Δημοτικό Συμβούλιο

Μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού (με έτος ίδρυσης το 1930), ένα από τα ιδρυτικά σωματεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων νομού Λάρισας το 1960, η πρώτη νικήτρια του θεσμού του κυπέλλου ΕΠΣΛ το 1972, με συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες και μεγάλη προσφορά στο τοπικό ποδόσφαιρο του νομού, ο Κίσσαβος Συκουρίου έφτασε στο ναδίρ της ιστορίας του.

Μείζον πολιτικό θέμα εγείρει η επιχειρούμενη εκχώρηση της διαχείρισης μνημείων, αρχαίων και νεότερων στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων προκειμένου να καλυφθεί ένα από τα προαπαιτούμενα της τέταρτης αξιολόγησης και να κλείσει το μνημόνιο.

Mε μεγάλη συμμετοχή κυρίως μαθητών όλων των σχολείων αλλά και μεγαλύτερων πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Τυρνάβου, που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος και οι Σχολικές Επιτροπές του Δήμου Τυρνάβου στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας. Μια δράση που στοχεύει στην παρότρυνση χρήσης ποδηλάτου ως μέσου μεταφοράς σε μια προσπάθεια αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Τα έργα που γίνονται και η εξέλιξη της πόλης από εδώ και πέρα για μια βιώσιμη Λάρισα, βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας.

Με τις καλύτερες των εντυπώσεων και δίχως να σχηματίσει την παραμικρή αρνητική εικόνα για την περιοχή μας, συνεχίζει την περιοδεία της για λόγους τουριστικής προβολής, ομάδα Σέρβων δημοσιογράφων από διάφορα δημοσιογραφικά δίκτυα και ΜΜΕ της βαλκανικής χώρας.

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

FASHION OUTLET
EDA THESS
Μείνε μαζί μας
keuea
ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1