ΤΟ ΔΙΗΜΕΡΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ 1 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Στη Λάρισα το 6ο Συνέδριο Ρευματικών και Αυτοάνοσων Παθήσεων Κ. Ελλάδας

Δημοσίευση: 28 Σεπ 2016 7:05

Πραγματοποιείται στη Λάρισα το διήμερο 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο «Larissa Imperial» το 6ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ρευματικών και Αυτοάνοσων Παθήσεων Κεντρικής Ελλάδας.

Το Συνέδριο πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Ρευματικών Παθήσεων, σε συνεργασία με την Κλινική Ρευματολογίας και Κλινικής Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ρευματολογικής Εταιρείας και του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Όπως επισημαίνει ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, καθηγητής Λάζαρος Σακκάς, «το συνέδριο έχει σκοπό να δώσει τις τελευταίες εξελίξεις και οδηγίες στα ρευματικά και αυτοάνοσα νοσήματα σε ρευματολόγους και σε ιατρούς άλλων ειδικοτήτων που χειρίζονται ασθενείς με ρευματικές παθήσεις.

Το συνέδριο έχει ως θέματα τις εξελίξεις σε συχνά συστηματικά αυτοάνοσα νοσήματα, όπως ρευματοειδή αρθρίτιδα, συστηματικό ερυθηματώδη λύκο, σύνδρομο Sjogren, αγγειίτιδες, αυτοφλεγμονώδη νοσήματα, σπονδυλοαρθρίτιδες και ουρική νόσο.

Περιλαμβάνει κατευθυντήριες οδηγίες που βοηθούν τη θεραπευτική απόφαση στην κλινική πράξη, επίλυση κλινικών προβλημάτων, και διαταραχές που άπτονται άλλων ειδικοτήτων, όπως μυοσκελετικές εκδηλώσεις αιματολογικών παθήσεων, MRI σπονδυλικής στήλης, επώδυνο ώμο, λοιμώξεις σε ασθενείς με ρευματικά νοσήματα, κ.α.

  

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass