ΔΙΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Οριστικά εκτός ΥΠΕ η Αγγέλα Βαγενά

Δημοσίευση: 14 Οκτ 2016 10:14 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Οκτ 2016 10:26

Παρά το γεγονός ότι μέχρι και χθες το βράδυ δεν υπήρξε καμία επίσημη ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας, ούτε είχαν πάρει ΦΕΚ η παύση της και η τοποθέτηση της αντικαταστάτριάς της, η Αγγέλα Βαγενά αποτελεί παρελθόν από την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας από το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης.

Το χρονικό της προαναγγελθείσας καρατόμησης της υποδιοικήτριας της ΥΠΕ, από το στόμα του διοικητή της ΥΠΕ, Νέστορα Αντωνίου, ολοκληρώθηκε προχθές, μετά την αποστολή mail προς το αρμόδιο τμήμα της υγειονομικής περιφέρειας, προκειμένου να διαγραφεί από το μητρώο μισθοδοτούμενων του ελληνικού δημοσίου και να εγγραφούν στο ίδιο μητρώο, τόσο ο νέος αναπληρωτής διοικητής της 5ης ΥΠΕ, Δημήτρης Δημητριάδης όσο και η αντικαταστάτρια της κ. Βαγενά, νέα υποδιοικήτρια, Παρασκευή Ζαζά, υπάλληλος μέχρι πρότινος στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.

Από χθες ήδη, η Αγγέλα Βαγενά αποχώρησε από το γραφείο της, κάνοντας χρήση της κανονικής της άδειας, ενώ εγκαταστάθηκε ήδη η κ. Ζαζά, προκειμένου να ενημερωθεί για τα καθήκοντά της, εν αναμονή της δημοσίευσης της τοποθέτησής της στο ΦΕΚ, κάτι που δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι όπως έχει αναφέρει η «Ε» σε δημοσιεύματά της, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ζήτησε την παραίτηση της κ. Βαγενά - κάτι που η ίδια δεν έκανε δεκτό -, εξαιτίας των κακών σχέσεων που δημιουργήθηκαν μεταξύ της και του διοικητή της ΥΠΕ Νέστορα Αντωνίου, καθώς και της αδυναμίας συνεργασίας τους που εκ των πραγμάτων προέκυπτε.

Παράλληλα, η κ. Βαγενά επανέλαβε χθες ότι δεν προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη για την καρατόμησή της από τη θέση της υποδιοικήτριας στην 5η ΥΠΕ, παρά το γεγονός ότι η σύμβαση που υπόγραψε με το υπουργείο, τον Απρίλιο του 2015, είναι διετούς διάρκειας και έχει κάθε έννομο συμφέρον να το πράξει.

Πάντως, προτίθεται τις επόμενες μέρες να δημοσιοποιήσει τη θέση της για όσα έχουν συμβεί στην ΥΠΕ το τελευταίο διάστημα.

Να σημειωθεί ότι ο οδοντίατρος Δημήτρης Δημητριάδης καταλαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή διοικητή της 5ης ΥΠΕ που είναι κενή μετά την προ πενταμήνου σχεδόν παραίτηση του νυν διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλης, Μιχάλη Βενιζέλου.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass