ΡΑΝΙΑ ΣΟΥΛΤΟΥΚΗ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

«Ενότητα και συμμετοχή για να αναδειχτούν οι καλύτεροι»

Δημοσίευση: 21 Απρ 2017 10:05

Παρέμβαση, ενόψει των εκλογών στον Ιατρικό Σύλλογο Λάρισας, κάνει μέσω της «Ε» η βιοπαθολόγος – μικροβιολόγος Ράνια Σουλτούκη, καλώντας σε ενότητα των ιατρικό κόσμο της πόλης, αλλά και ενεργό συμμετοχή και δράση, με στόχο – όπως αναφέρει- να αναδειχτούν οι καλύτεροι.

Η κ. Σουλτούκη, η οποία είναι εκπρόσωπος του Ι.Σ. Λάρισας στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και πρόεδρος του παραρτήματος Λάρισας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας, απευθύνεται στους συναδέλφους της και αναφέρει τα εξής:

«Αξιότιμα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας , αγαπητοί συνάδελφοι.

Σε λίγους μήνες θα γίνει η κορυφαία εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των θεσμικών οργάνων Διοίκησης του Συλλόγου μας κι εκπροσώπησής του στον Π.Ι.Σ. Διαφαίνεται ήδη η έναρξη σχετικών διεργασιών και συζητήσεων για το θέμα αυτό.

Στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή αισθάνομαι την ανάγκη να απευθυνθώ προς όλους σας και να καταθέσω κάποιες αρχικές απόψεις για τη σημαντική αυτή διαδικασία.

Οι δύσκολοι καιροί με όλες τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζει η χώρα μας κι ιδιαίτερα ο χώρος της Υγείας και της περίθαλψης , τόσο για τους πολίτες όσο και για τους εργαζόμενους στον χώρο αυτό, απαιτούν συνέργεια , συναίνεση και σύμπραξη σε πνεύμα ενότητας, αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπό μας.

Θεωρώ ότι πρέπει να απέχουμε από προσωπικές σκοπιμότητες , άκρατη φιλοδοξία και προσκόλληση σε θέσεις εξουσίας. Με καθαρή σκέψη, συναδελφικότητα και κυρίως ενωτικό πνεύμα να προχωρήσουμε βήμα -βήμα, ώστε οι εκλογές αυτές που γίνονται σε μια τόσο κρίσιμη χρονική στιγμή, να αναδείξουν τους καλύτερους.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Λάρισας ένας από τους μεγαλύτερους της χώρας μας, μπορεί και πρέπει να παρέμβει στην τοπική κοινωνία όχι απλά ως σύμβουλος της πολιτείας σε θέματα υγείας, αλλά με ουσιαστικές δράσεις και κοινωνική προσφορά στην παροχή υπηρεσιών υγείας, που θα αντανακλούν στην καθημερινότητα των συμπολιτών μας.

Είναι βασική του υποχρέωση και καθήκον η προστασία της αξιοπρέπειας και των δικαιωμάτων όλων των εργαζομένων στον χώρο της Υγείας.

Οι θεράποντες ιατροί που υπηρετούν την Υγεία τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, δικαιούνται αξιοπρεπείς κι ανθρώπινες συνθήκες εργασίας και σεβασμό των δικαιωμάτων τους στην εκπαίδευση και στις αποδοχές τους.

Οι σημαντικοί αυτοί σκοποί και στόχοι του Ιατρικού Συλλόγου θα υλοποιηθούν μόνον με ενότητα , συνεργασία και υπεύθυνη στάση απ΄όλους μας μέχρι την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας.

Η ενεργός συμμετοχή όλων μας είναι απαραίτητη! 

Κανείς δεν περισσεύει!»

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ράνια Σουλτούκη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass