ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δράσεις για την πρόληψη του καρκίνου του παχέος εντέρου

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 22:30

Ο Δήμος Φαρσάλων ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων, μέλος του Δικτύου του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σε συνεργασία με ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο, συνδιοργανώνει τη διαδημοτική δράση πρόληψης του καρκίνου του παχέος εντέρου.


Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Φαρσάλων συμμετέχει ενεργά και σ' αυτήν την εκστρατεία και βασιζόμενο στα προληπτικά πρωτόκολλα του Π.Ο.Υ. προτρέπει όλους τους δημότες:
- Να κάνουν τον ετήσιο έλεγχο ανίχνευσης αιμοσφαιρίνης κοπράνων, αν είναι 50-75 ετών, στο συνεργαζόμενο Διαγνωστικό Κέντρο με τιμή έως 3 ευρώ.
- Να εγγραφούν στο λογισμικό του ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Φαρσάλων για να ενημερώνονται εγκαίρως για την επανεξέτασή τους.
- Να λάβουν ηλεκτρονικά το ενημερωτικό υλικό κάνοντας "like" στη σελίδα του συνεργαζόμενου Διαγνωστικού Κέντρου στο facebook ή μέσω e-mail.
- Ένας μικρός αριθμός πολιτών (έως 10% του συνόλου των παραπεμπομένων) ανασφάλιστων και απόρων, που έχουν λάβει ειδικό παραπεμπτικό μέσω του Δήμου ότι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, θα εξυπηρετείται δωρεάν.
Το Διαγνωστικό Κέντρο του Δήμου Φαρσάλων, που συμμετέχει στην εκστρατεία και στο οποίο θα γίνεται η εξέταση είναι: Βιοϊατρική Κεντρικής Ελλάδος - Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ ΙΚΕ, ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΕΣΚΙΟΓΛΟΥ Πατρόκλου 9-11 Φάρσαλα και τηλ. επικοινωνίας 24910-25339.
Υπεύθυνη των δράσεων υγείας του Δήμου Φαρσάλων είναι η πρόεδρος της ΔΗΚΕΦΑ κ. Κυριακή Παναγιωτοπούλου, ενώ τα τηλέφωνα επικοινωνίας με το ΚΕΠ Υγείας Φαρσάλων είναι: 24913-50601 και 24910-28040.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")
Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass