Περπάτησαν για τη ζωή!

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Καρκινοπαθών χθες στη Λάρισα

Δημοσίευση: 11 Ιουν 2018 22:10

Μηνύματα αισιοδοξίας και ζωής μετέφεραν τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Καρκινοπαθών Λάρισας, που συμμετείχαν στον χθεσινό πρωινό περίπατο 4 χιλιομέτρων που ξεκίνησε από το Κηποθέατρο Αλκαζάρ.

Με ενθουσιώδη συναισθηματική και ψυχική διάθεση περπάτησαν για τον καρκίνο κι έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα ελπίδας, δύναμης και αισιοδοξίας σε όσους νόσησαν ή νοσούν σήμερα από την ασθένεια.

Ο περίπατος έγινε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Επιβιωσάντων από τον Καρκίνο (είθισται να γιορτάζεται την πρώτη ημέρα του Ιουνίου) και η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννα Καραβάνα σε ένα σύντομο χαιρετισμό της συγκινημένη ευχαρίστησε όλους όσοι αποφάσισαν να κάνουν αυτά τα χιλιόμετρα ζωής και να στηρίξουν το έργο του συλλόγου. «Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Λάρισας με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Θεσσαλίας, του Κέντρου Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct και του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας πραγματοποιεί το τρίτο περπάτημα ενάντια στην απομυθοποίηση των νεοπλασματικών ασθενειών.

Η πρώτη προσπάθεια αγκαλιάστηκε θερμά από όλους σας και χάρη στη φυσική παρουσία και συμπαράστασή σας καταφέραμε από κοινού να δώσουμε ένα ηχηρό μήνυμα απόρριψης των στερεοτύπων που ακολουθούν τόσο τη νόσο όσο και κάθε έναν από μας. Η δική μας παρουσία θα αποδείξει ότι κερδίσαμε άλλον έναν χρόνο ζωής! Ας το γιορτάσουμε ΜΑΖΙ!», σημείωσε. Με αφετηρία και τερματισμό το Κηποθέατρο, διαμέσου διαδρομής που καθόρισε ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων του νομού, αρκετοί πολίτες περπάτησαν, έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία στο Μνημείο Εθνικής Αντίστασης και ολοκλήρωσαν τον περίπατό τους με χαμόγελα και αγκαλιές.

Ν.Π.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass