Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015,

ΤΟ «ΑΛ ΤΣΑΝΤΙΡΙ» ΚΑΙ Ο ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΤΑΚΟΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Θα γίνει... της Τρίτης στη Λάρισα

* Μαζί του οι Χαρούλα Αλεξίου, Ελένη Γερασιμίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Χάρρυ Κλυνν, Στάθης Ψάλτης, Θύμιος Καρακατσάνης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Κώστας Βουτσάς, Βάσια Τριφύλη και ο Βασίλης Τσιβιλίκας

Σάββατο, 11 Ιουνίου 2011, 17:05

Μπορεί κάποιοι αυτές τις ημέρες να απολαμβάνουν τις κοντινές παραλίες και να ξεκουράζονται ωστόσο υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δουλεύουν μη εκμεταλλευόμενοι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.
 Όλοι οι άνθρωποι που εργάζονται στην εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι» από χθες βρίσκονται στη Λάρισα και προετοιμάζουν το σκηνικό της εκπομπής - της τελευταίας για τη φετινή χρονιά - που θα στηθεί στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
Πάνω από εκατό άτομα που δουλεύουν κάθε εβδομάδα για την εκπομπή στο στούντιο της Αθήνας έχουν φτάσει στη Λάρισα και στήνουν και εδώ το τσαντίρι τους. Το οποίο μόνο τσαντίρι δεν είναι τελικά.
Στην εκπομπή της ερχόμενης Τρίτης όλο το σκηνικό από το στούντιο του alpha θα μεταφερθεί αυτούσιο στο Κηποθέατρο. Σκηνοθέτης, ηχολήπτες, κάμεραμεν και όλα τα άτομα που οργανώνουν τη σατιρική εκπομπή θα είναι εδώ στο πλάι του Λάκη Λαζόπουλου για να οργανώσουν και την κάθε λεπτομέρεια ώστε να υπάρχει ένα άρτιο αποτέλεσμα.
Δώδεκα κάμερες και δύο γερανοί θα καταλάβουν το χώρο τους στο Κηποθέατρο για να καλύψουν κάθε γωνιά του κόσμου και του σκηνικού.
Η σκηνή του Κηποθεάτρου με μία μικρή εξέδρα που θα τοποθετηθεί για να υπάρχει καλύτερη ορατότητα θα είναι ο χώρος που θα κινείται ο Λάκης Λαζόπουλος. Απέναντί του θα έχει τη συσκευή τηλεανάγνωσης το γνωστό πια σε όλους auto –cue όπου θα βλέπει τα κείμενα που θα ντύσουν την εκπομπή.
Η κεντρική σκηνή θα είναι στολισμένη με αντικείμενα που αφορούν στη ζωή στη Λάρισα και γενικά το θεσσαλικό κάμπο ενώ στον ίδιο χώρο τον Λάκη θα πλαισιώνουν παιδιά. Επίσης σε κάποια σημεία θα είναι τοποθετημένες και οι γνωστές στους Θεσσαλούς κουρελούδες.Την εκπομπή της Τρίτης στη γενέτειρα πόλη του Λάκη Λαζόπουλου θα πλαισιώσουν γνωστοί καλλιτέχνες που πέρασαν καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου από το στούντιο του Τσαντιριού. Μεταξύ αυτών θα είναι όσον αφορά στους ηθοποιούς η Ελένη Γερασιμίδου, ο Τάσος Παλαντζίδης, ο Χάρρυ Κλυνν, ο Στάθης Ψάλτης, ο Θύμιος Καρακατσάνης, ο Γιώργος Κωνσταντίνου, ο Κώστας Βουτσάς, η Βάσια Τριφύλη και ο Βασίλης Τσιβιλίκας. Οι γνωστοί καλλιτέχνες με το σπάνιο υποκριτικό τους ταλέντο θα σατιρίσουν με τον Λάκη Λαζόπουλο όλη την τρέχουσα πολιτική, κοινωνική και καλλιτεχνική επικαιρότητα.
Το μουσικό κομμάτι της εκπομπής θα υποστηρίξει με τη μαγική φωνή της η Χαρούλα Αλεξίου.
Από τη δημιουργική ομάδα της εκπομπής θα υπάρξει μέριμνα και για αυτούς που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν το μαγικό χαρτάκι της εισόδου και έμειναν εκτός των πυλών του Κηποθεάτρου.
Έξω, λοιπόν, κάπου κοντά στο σιντριβάνι θα υπάρχει μία γιγαντοοθόνη και έτσι θα μπορούν να βλέπουν την εκπομπή λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σημείο που ήδη θα βρίσκεται σε εξέλιξη, ενώ έξω από το Κηποθέατρο θα στηθούν πάγκοι με τοπικά προϊόντα.
ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ
Επικεφαλής της ομάδας του Λάκη Λαζόπουλου αλλά και παραγωγός της εκπομπής του είναι ο αδερφός του Κώστας Λαζόπουλος. Έτσι λοιπόν σε μία συζήτηση που είχε η «Ε» μαζί του ρωτήθηκε γιατί επιλέχθηκε τελικά ο χώρος του Κηποθεάτρου μεταξύ των άλλων που είχαν προταθεί.
Η απάντηση ήταν ότι για τον μεν αύλειο χώρο του «Μύλου» το σημείο κρίθηκε ακατάλληλο διότι θα παρουσίαζε προβλήματα τεχνικής φύσεως. Κακός ήχος, κακή ορατότητα και το κυριότερο θα έπρεπε αναγκαστικά να κλείσει η οδός Γεωργιάδου, κάτι που σίγουρα θα σήμαινε τεράστιο πρόβλημα για τη διέλευση των διερχόμενων οχημάτων.
Ο δε χώρος του γηπέδου της ΑΕΛ απορρίφθηκε διότι είναι τεράστιος και φυσικά δεν θα ήταν ο ιδανικός για την παρουσίαση μιας ζωντανής εκπομπής που θα έπρεπε να έχει το στοιχείο της επικοινωνίας.
Έτσι η επιλογή του Κηποθεάτρου κρίθηκε ως η καταλληλότερη διότι ο χώρος είναι ικανός να στηρίξει μία τηλεοπτική εκπομπή, υπάρχει καλή επαφή και ακουστική του σόουμαν με τους θεατές.
Η εκπομπή της Τρίτης σίγουρα για την πόλη της Λάρισας είναι ένα γεγονός με ξεχωριστή σημασία. Μία ολόκληρη εκπομπή θα στηθεί σε ένα χώρο εκτός Αθηνών δημιουργώντας ουσιαστικά ένα εξωτερικό στούντιο.

© Copyright 1996 - 2015

ITBox - Internet Services