Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015,

ΣΤΙΣ 18 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΛΥΚΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

Χοροί της Κύθνου

Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012, 23:30

 Σεμινάριο με θέμα τους ιδιαίτερους και δυναμικούς χορούς του κυκλαδίτικου νησιού, της Κύθνου, διοργανώνει το Λύκειο των Ελληνίδων την Κυριακή 18 Νοεμβρίου.
Η πίστη του Λυκείου των Ελληνίδων, ότι δάσκαλοι χορού μπολιασμένοι με την ντόπια παράδοση μπορούν να μεταδώσουν τις γνώσεις τους, παραμένει σταθερή. Γι’ αυτό, το Λύκειο των Ελληνίδων κάλεσε τον Βασίλη Καρφή για να διδάξει τους χορούς της Κύθνου. Ένα πρόσωπο μέσα από πολύχρονες έρευνες είναι σε θέση να μεταδώσει αυθεντικά τους καρπούς των ερευνών του μεταλαμπαδεύοντας το χρώμα και την ποικιλία των χορών της Κύθνου.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Ζήνα Πατέρα», σ’ ένα φιλόξενο χώρο του Λυκείου των Ελληνίδων, άρτια εξοπλισμένο με οπτικοακουστικά μέσα, που συμβάλλουν στην καλύτερη διεξαγωγή του προγράμματος.
 Αιτήσεις συμμετοχής για το σεμινάριο γίνονται μέχρι την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου καθημερινά Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή 7-10 μ.μ. και Σάββατο 10-1 το μεσημέρι, στο Λύκειο των Ελληνίδων, οδός Δήλου 17, στη Νεράιδα. Πληροφορίες στο τηλ. 2410-624379 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.lel.gr.
 

© Copyright 1996 - 2015

ITBox - Internet Services