Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015,

ΑΠΟΨΕ ΣΤΟ ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ ΑΛΚΑΖΑΡ

«Το γάλα» με την Αννα Βαγενά

Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013, 23:38

«Το γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη με τον θίασο της Άννας Βαγενά, παρουσιάζεται στη Λάρισα απόψε στις 9:15 μ.μ. στο Κηποθέατρο Αλκαζάρ.
...«Το γάλα»είναι η ιστορία μιας μητέρας μετανάστριας από την πρώην Σοβιετική Ένωση, με δύο γιους, ο ένας εκ των οποίων πάσχει από σχιζοφρένεια, οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοσθούν και να επιβιώσουν στην Ελλάδα. Η απόγνωση της μάνας και ο ψυχικός σπαραγμός της για την ασθένεια του μικρού της γιου, παράλληλα με τον φόβο, που προέρχεται από τον κοινωνικό ρατσισμό του περιβάλλοντός της, παρουσιάζονται με σπαρακτικό τρόπο. Η βία διαδέχεται και εναλλάσσεται με την τρυφερότητα, η ένταση με τη γαλήνη, η απελπισία με την ελπίδα, το όνειρο με τον εφιάλτη, η πραγματικότητα με την ψευδαίσθηση, και αντιστρόφως. Μια συγκλονιστική ιστορία – μαρτυρία, με εξαιρετικές συγκρούσεις, μοναδικές κορυφώσεις, ταυτόχρονα γεμάτο ελπίδα, που κάνουν το έργο του Βασίλη Κατσικονούρη ίσως το σπουδαιότερο νεοελληνικό έργο των τελευταίων χρόνων. Πρόκειται για μια παράσταση που παίζεται για έκτη συνεχή χρονιά και θεωρείται από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Η παράσταση που την έχουν παρακολουθήσει πάνω από 500.000 θεατές έως τώρα, στην Αθήνα και σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ήταν υποψήφια για πέντε θεατρικά βραβεία κοινού του περιοδικού «Αθηνόραμα», (περίοδος 2007-2008) και απέσπασε βραβείο καλύτερης παράστασης και καλύτερης γυναικείας ερμηνείας. Σκηνοθεσία, μουσική επιμέλεια: Άννα Βαγενά. Παίζουν: Άννα Βαγενά, Λευτέρης Δημηρόπουλος, Βασίλης Παλαιολόγος, Κατερίνα Θεοχάρη.
Εισιτήρια: 15 ευρώ και μειωμένο 12 ευρώ (μαθητές, φοιτητές, άνεργοι, συνταξιούχοι άνω των 65 ετών, πολύτεκνοι). Προπώληση εισιτήριων γίνεται από τα γραφεία του Θεσσαλικού Θεάτρου, τηλ. 2410-533.417, από 10:00-14:00 και στα βιβλιοπωλεία «Παπασωτηρίου» και «Γνώση».
 
 
 
 

© Copyright 1996 - 2015

ITBox - Internet Services