Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015,

Ψιθυριστά

Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014, 00:16

* ΜΕΓΑΛΟ ενδιαφέρον έχει το δικαστήριο που ξεκίνησε προχθές και θα συνεχιστεί στις 20 του μήνα στη Λάρισα με την αγωγή 8 επιχειρήσεων των Τεμπών και του ΚΤΕΛ Λάρισας (σύνολο 9 επιχειρήσεων) κατά της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» για τη διακοπή της κυκλοφορίας στα Τέμπη μετά τη βραχόπτωση του Δεκεμβρίου 2009, καθώς η απόφαση αναμένεται να καθορίσει τις κινήσεις κι άλλων φορέων που σκέπτονται να κινηθούν ανάλογα (δικαστικά) κατά της εταιρίας.
Να σημειωθεί πως η εταιρία ζήτησε προχθές την αναβολή έκδοσης της απόφασης, με τον πρόεδρο και μόνο του δικαστηρίου να επιφυλάσσεται επί του σχετικού αιτήματος.
Η εταιρία ζήτησε την αναβολή έως ότου περατωθεί η σχετική Διαιτησία και βγουν αποφάσεις επί κάποιων θεμάτων που θα πρέπει να συναξιολογήσει το πολιτικό δικαστήριο πριν βγάλει την όποια απόφαση. Το ίδιο έγινε και στις αγωγές των υπολοίπων ΚΤΕΛ που εκδικάζονται στη Θεσσαλονίκη, όπου εκεί έγινε δεκτή η σχετική αίτηση. Η δικαστική απόφαση μετά το πέρας της διαδικασίας θα εκδοθεί μετά από κάποιους μήνες, ενώ η Διαιτησία για τα Τέμπη υπολογίζεται να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του προσεχούς Μαρτίου.

© Copyright 1996 - 2015

ITBox - Internet Services