Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015,

«ΠΑΜΕ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ;» ΣΤΗΝ …ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

«Τρέχει» πρόγραμμα φιλαναγνωσίας στην Ελασσόνα

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014, 09:01

 

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

 

 

Άρχισε πρόσφατα (την Κυριακή 19 Ιανουαρίου) και «τρέχει» ήδη το πρόγραμμα φιλαναγνωσίας «Πάμε Βιβλιοθήκη;» στο παιδικό τμήμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ελασσόνας.

Ο χώρος του παιδικού τμήματος στον πρώτο όροφο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (στο κέντρο της πόλης) «πλημμύρισε» από την προσέλευση σαράντα περίπου παιδιών και των γονέων τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας εθελοντών και του Δήμου Ελασσόνας.

Τα άτομα της ομάδας που στην πλειοψηφία τους είναι εκπαιδευτικοί,  είπαν στους  γονείς, πως μέσα από τη δράση αυτή στοχεύουν στο να καταστήσουν τη Βιβλιοθήκη πόλο έλξης των παιδιών  και των γονέων και το βιβλίο αχώριστο φίλο και σύντροφο των παιδιών.

Ακόμα, ευχαρίστησαν και συγχάρηκαν τους γονείς που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ομάδας και τους επεσήμαναν πως ως ομάδα είναι «ανοιχτή» σε προτάσεις των ίδιων για τη διοργάνωση άλλων δράσεων που θα αφορούν το βιβλίο αλλά και προσφορών που θα κάνουν τη Βιβλιοθήκη ακόμη πιο προσιτή και λειτουργικότερη.

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα «Πάμε Βιβλιοθήκη;» που πραγματοποιείται κάθε Κυριακή στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Ελασσόνας θα ολοκληρωθεί στις 9 Απριλίου.

 

© Copyright 1996 - 2015

ITBox - Internet Services