Παρασκευή, 29 Μαΐου 2015,

Πανελλαδικός Διαγωνισμός «Kαλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013»

Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2013, 12:10

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 από τις 10:00 έως τις 18:00 θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας AIT (Athens Information Technology) στην Παιανία Αττικής, ο τελικός πανελλαδικός διαγωνισμός «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013». Ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός, τον οποίο διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece», αποτελεί την κορύφωση του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού.

 

Στο διαγωνισμό παρουσιάζονται και βραβεύονται οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η νικήτρια μαθητική ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013» που διοργανώνεται από τον οργανισμό Junior Achievement Europe & Young Enterprise UK στις 17-20 Ιουλίου 2013 στο Λονδίνο.

 

Το Πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» έχει αναγνωριστεί από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως «Βέλτιστη Πρακτική στην Επιχειρηματική Εκπαίδευση» (‘Best Practice in Entrepreneurship Education). Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους οι μαθητές αναλαμβάνουν τη δημιουργία,  αλλά και τη λειτουργία μίας μαθητικής επιχείρησης, με την καθοδήγηση και στήριξη εθελοντών -στελεχών εταιρειών και επιχειρηματιών.

© Copyright 1996 - 2015

ITBox - Internet Services