Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015,

ΜΕ ΝΕΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»

Προτεραιότητά μας η δική σας ενημέρωση

Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2011, 10:03

Το νέο site της εφημερίδας μας στο διαδίκτυο... είναι γεγονός! Αξιόπιστο... Ανεξάρτητο... Αποκαλυπτικό... μα πάνω από όλα με καθημερινή έγκυρη ενημέρωση, για όλα όσα αφορούν στη Λάρισα, στη Θεσσαλία αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα. Η εφημερίδα «Ελευθερία» ανανέωσε το web site της με σκοπό να αποτελέσει ένα σημαντικό μέσο επικοινωνίας με το κοινό, να προσφέρει χρήσιμες πληροφορίες για τον οργανισμό, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της.
Ο χρήστης μπορεί με πολύ απλό και κατανοητό τρόπο να περιηγηθεί στις σελίδες της εφημερίδας μέσα από ένα πλήρως ανανεωμένο διαδικτυακό τόπο προσαρμοσμένο στις σύγχρονες τεχνολογικές απαιτήσεις. Με κύριο γνώμονα την υγιή ανάπτυξη, αλλά και την όσο το δυνατόν καλύτερη επικοινωνία με το αναγνωστικό κοινό, ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός «Ελευθερία» προχώρησε στη σχεδίαση και υλοποίηση μιας νέας ιστοσελίδας απόλυτα συνυφασμένης με την εικόνα του Οργανισμού αλλά και τη στρατηγική ανάπτυξης και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών της.
Από σήμερα λοιπόν οι αναγνώστες της εφημερίδας μπορούν να ενημερωθούν για όλα ή να αναζητήσουν παλαιότερες εκδόσεις μέσα από το σύγχρονο web site που αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες (HTML5, CSS3) ώστε οι διαδικτυακοί επισκέπτες να απολαμβάνουν την ίδια εμφάνιση σε όσο περισσότερες συσκευές και browser (πρόγραμμα πλοήγησης στο internet) γίνεται. Επιπλέον, για όσους δεν μπορούν να προμηθευτούν συνδρομητικά την εφημερίδα τα πράγματα απλοποιούνται ακόμη περισσότερο καθώς παρέχεται η δυνατότητα συνδρομών με on line πληρωμές. Με το νέο web site οι αναγνώστες μπορούν να επιλέξουν συνδρομή και να πληρώσουν είτε με πιστωτική κάρτα (VISA, Mastercard) είτε με τη γνωστή στους χρήστες του internet υπηρεσία πληρωμών Paypal. Με την ολοκλήρωση της online πληρωμής μπορούν άμεσα να έχουν πρόσβαση στο τελευταίο φύλλο αλλά και το αρχείο της εφημερίδας.
Ακόμη ο χρήστης συνδρομής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να «διαβάσει» το φύλλο της εφημερίδας είτε με τη γνωστή μορφή του PDF αρχείου είτε με τη μορφή του e-book, δηλαδή να «ξεφυλλίζει» την ηλεκτρονική έκδοση και να «εστιάζει» στα άρθρα. Με την e-book μορφή ο συνδρομητής θα μπορεί να διαβάσει την εφημερίδα σε φορητές συσκευές όπως το iPad της Apple και σε όσες συσκευές έχουν λειτουργικό σύστημα Android, iOS και Windows Mobile 7.
Για μεγαλύτερη συμβατότητα με παλιότερες κυρίως φορητές συσκευές και κινητά τηλέφωνα έχει ενεργοποιηθεί ένα mobile web site (http://www.eleftheria.gr/mobile/) και φυσικά συνεχίζει να λειτουργεί η εφαρμογή για iPhone που μπορεί να γίνει download από το Apple Store και ο κόσμος έχει αγκαλιάσει (http://itunes.apple.com/app/eleftheria/id370379789?mt=8).
Τα πλεονεκτήματα όμως για τους συνδρομητές δεν σταματούν εδώ αφού θα μπορούν να περιηγηθούν σε φύλλα της εφημερίδας από το 2006 έως σήμερα. Το αρχείο θα είναι προσβάσιμο για όλη τη διάρκεια της συνδρομής τους. Και όλα αυτά... Γιατί η δική σας ενημέρωση είναι η δική μας προτεραιότητα.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ITBox
Η νέα ιστοσελίδα της «Ελευθερίας» δημιουργήθηκε εξολοκλήρου από την εταιρία ITBox. Μία εταιρία ανάπτυξης εφαρμογών (ISV – Independent Software Vendor) και παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα πληροφορικής (IT Consulting & Support), η οποία μπορεί να βρίσκεται δίπλα σε κάθε επιχείρηση που ετοιμάζεται να δραστηριοποιηθεί στο χώρο του internet, είτε αναπτύσσοντας απλά σελίδες παρουσίασης, είτε ηλεκτρονικά καταστήματα, είτε υλοποιώντας διασυνδέσεις με τα backend συστήματά της.
Τα στελέχη της με πολυετή πείρα, πλέον των 17 ετών στον χώρο, είναι σε θέση να σχεδιάσουν, αναπτύξουν, παραδώσουν και να υποστηρίξουν λύσεις πληροφορικής χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής αλλά και μία σειρά από πρόσθετες υπηρεσίες, οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά στην προώθηση των επιχειρηματικών στόχων, όπως:
- Banners (σχεδιασμός, ανάπτυξη, φιλοξενία).
- Υποστήριξη χορηγών του website εάν αυτό χρειαστεί (ανάπτυξη για λογαριασμό τους microsites, pop-up windows, banners κλπ).
- Ασφαλείς συνδέσεις για τους συνδρομητές στις υπηρεσίες
- Διασυνδέσεις με backend συστήματα
- Εγκαταστάσεις ασύρματων δικτύων
- Ηλεκτρονικά καταστήματα
- Clearing πιστωτικών καρτών με όλες τις ελληνικές τράπεζες
- Φόρμες συνδρομών
- micro billing με τη χρήση SMS υπηρεσιών
- ανάπτυξη εφαρμογών για mobile platforms (iphone, Symbian, Windows Mobile).
Τα γραφεία της εταιρείας ITBox βρίσκονται στην Μανωλάκη 9 - 11 Γ (7ος όροφος) και το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 2410555170.

© Copyright 1996 - 2015

ITBox - Internet Services