ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Χορτάσαμε …διόδια!

Δημοσίευση: 26 Νοε 2016 17:00

Κύριε Διευθυντά

Aν με κάνει κάτι περήφανο σ΄ αυτή τη χώρα, είναι ότι είμαι χορτασμένος. Χορτασμένος από εθνοσωτήρες, χορτασμένος από μεγάλα λόγια και μεγαλεπήβολα σχέδια, χορτασμένος από ψηφίσματα και διαμαρτυρίες.

Χορτάσαμε από ανεπίκαιρες υποσχέσεις, από ουτοπίες και πρόσκαιρες φιέστες. Και να λοιπόν που όλα αυτά επικαιροποιούνται επαρκώς σήμερα, τέσσερις είσοδοι διοδίων σε πέντε χιλιόμετρα ευθείας, Μακρυχώρι-Ευαγγελισμός. Τεράστια επιτυχία της πολιτείας, Θεάρεστον Έργον. Δεν θα περνά ούτε κουνούπι, επιτέλους τελειώνει οριστικά η ανάπτυξη σε όλο το Δέλτα Πηνειού. Πρώην Δήμος Κάτω Ολύμπου σήμερα Τεμπών και Πρώην Δήμος Ευρυμενών, σήμερα Αγιάς, οδηγούνται σε Δρόμο Δόξης Λαμπρόν.

Θες να πας στο γιατρό διόδια, θες νοσοκομείο διόδια, θες φροντιστήριο για τα παιδιά σου διόδια, θες αθλοπαιδιές διόδια, θες επίσκεψη στη πόλη σου διόδια, θες να μεταφέρεις μέσα στο νομό σου τη σοδιά σου διόδια, θες να πας Λαρισαίε στον Πλαταμώνα, τους Νέους Πόρους, που όλη η οικογένεια σου δούλευε μια ζωή για να πάρεις το εξοχικό, τέσσερις φορές διόδια, για τον τουρισμό δε, τεράστια ώθηση. Όλα πάνε μια χαρά και κανείς δεν μιλά.

Κάνω έκκληση σε όλους τους εκπρόσωπους του κοινοβουλίου σε κάθε θεσμική και δημόσια αρχή, να μπει ένα τέλος σε αυτό τον παραλογισμό.

Α….. απ΄ ότι φημολογείται, μπορεί να μπουν διόδια στην Πατωμένη, αλλά και μεταξύ Στομίου-Aγιοκάμπου, αληθεύει άραγε;

Αθανάσιος Ι. Ολύμπιος, Δ.Ε. Ευρυμενών

δημοτικός σύμβουλος Αγιάς

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass