ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΕΔΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Ημερίδα για τα κερδοφόρα... απόβλητα

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2017 12:50 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Ιαν 2017 14:04

Ημερίδα με θέμα «Διαχείριση αποβλήτων προς όφελος ενέργειας, περιβάλλοντος και επιχειρηματικότητα» διοργανώνει την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, και ώρα 18:00, στο «Divani Palace» στη Λάρισα, ο όμιλος ΤΕΔΡΑ.

Στόχος της ημερίδας αποτελεί η διαχείριση των κρίσιμων προκλήσεων και η ανάδειξη των σημαντικών ευκαιριών που παρουσιάζονται στο πεδίο Περιβάλλον – Ενέργεια – Επιχειρηματικότητα. Το Περιβάλλον δεν είναι «πολυτέλεια» για μετά την έξοδο από την κρίση, αλλά αντίθετα αποτελεί σημαντικό και ουσιαστικό κομμάτι της λύσης για την έξοδο από αυτή. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη (απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής, τηλ 2410535122 κ. Τέρρυ Τόλιου).

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα της ημερίδας έχει ως εξής:

18:30-18:45 Χαιρετισμοί – Εισαγωγή: Γιάννης Τόλιος (πρόεδρος ομίλου ΤΕΔΡΑ), Κώστας Αγοραστός (περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας).

Ενότητα 1

18:45-19:05, Παρουσίαση Ομίλου ΤΕΔΡΑ. Τα κερδοφόρα... απόβλητα. Παντελής Γκλιάος, διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ

Ενότητα 2

19:05-19:25, Περιβάλλον νέες προκλήσεις. Δημιουργικός κύκλος διαχείρισης αποβλήτων, παραγωγής ενέργειας, μηδενικού αποτυπώματος, επιχειρηματικότητας Ευθύμιος Φερεκίδης, Project Manager ΤΕΔΡΑ ΑΤΕ

19:25-20:00 Παρουσίαση VEOLIA SA. Το αποτέλεσμα μετράει, παρουσίαση λειτουργίας έργου διαχείρισης αποβλήτων. Jorien Van Geest, Senior Sales Engineer Veolia

20:00-20:30 Ερωτήσεις, ελεύθερος διάλογος. Συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Ρούστας. Χορηγός επικοινωνίας η εφημερίδα «Ελευθερία».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass