ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗ "ΝΕΑ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ" ΤΟΥ ΑΔΑΜ

Ι. Τόλιου: Με πρωταρχικό στόχο τη στήριξη της επιχειρηματικότητας

Δημοσίευση: 07 Δεκ 2017 22:34

Ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο θα προέλθει από δημιουργικούς ανθρώπους, τονίζει ο  πρόεδρος του Ομίλου TEDRA Ιωάννης Τόλιου, υποψήφιος σύμβουλος στο τμήμα Μεταποίησης με τον συνδυασμό "Νέα Επιμελητηριακή Δράση" του Δημ. Αδάμ.

Ο κ. Τόλιου, εκ της Τσαριτσάνης Ελασσόνας ορμώμενος, απόφοιτος της σχολής  Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, μπήκε από το 1989 δυναμικά στον χώρο των κατασκευών και στη συνέχεια με τον Ιωάννη Ζαχαρή ίδρυσε την ΤΕΔΡΑ AΤΕ. Υπήρξε πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας "Οικονόμος Τσαριτσάνης", στήριξε την κοινωνία και την περιοχή στην οποία μεγάλωσε και σήμερα είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου "TEDRA"  με κύρια δραστηριότητα την κατασκευή δημόσιων και ιδιωτικών έργων, βιομηχανικών κτιρίων, την παραγωγή ενέργειας από βιομηχανικά απόβλητα, την κατασκευή- λειτουργία- συντήρηση βιολογικών καθαρισμών βιομηχανιών και παραγωγή οργανικών λιπασμάτων. Παράλληλα, είναι πρόεδρος του Επιμορφωτικού Δικτύου Επιχειρηματιών Ελλάδος (ΕΠΙΔΕΕ).  Σήμερα στην τελική ευθεία των επιμελητηριακών εκλογών μιλά στην "Ε" για την υποψηφιότητά του, για τους λόγους που τον ώθησαν να εμπλακεί στη διαδικασία και τους στόχους που έθεσε… 

* Ποιο ήταν το κίνητρο που σας ώθησε να είστε υποψήφιος;

- Κίνητρο αποτέλεσε η διάθεσή μου να μετάσχω στη συλλογική προσπάθεια προάσπισης των συμφερόντων της επιχειρηματικότητας του νομού μας αλλά και στην προώθηση θέσεων που θα συμβάλουν στην έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην ανάκαμψη. Έθεσα τον εαυτό μου υποψήφιο με τον συνδυασμό του Δημήτρη Αδάμ στις εκλογές, διότι πιστεύω ακράδαντα ότι ο αγώνας για ένα καλύτερο αύριο μπορεί να προέλθει από δημιουργικούς ανθρώπους.

* Ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητες της νέας διοίκησης με το πέρας των εκλογών; 

- Η νέα διοίκηση θα πρέπει να πρωταγωνιστήσει στη μάχη για την έξοδο από τη βαθιά ύφεση και στην επιστροφή στην κανονικότητα με γνώμονα πάντα τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διαφύλαξη της κοινωνικής συνοχής. Πρωταρχικός στόχος της θα πρέπει να είναι η στήριξη των επιχειρήσεων, η ανάδειξη των αναγκών τους, η αναζήτηση χρηματοδοτικών εργαλείων, επενδυτικών ευκαιριών, η ενθάρρυνση της εξωστρέφειας, και της καινοτομίας , η συμμετοχή σε κλαδικές εκθέσεις κ.α. Πρέπει να συμπτύξουμε τις δυνάμεις μας, να οργανώσουμε τη δράση μας και να κάνουμε αυτό που χρειάζεται η επιχειρηματικότητα. Να προχωρήσουμε μπροστά στη νέα εποχή με αυτοπεποίθηση, με όραμα και στόχους, αλλά και με εργαλεία τέτοια που θα ξαναφέρουν τις επιχειρήσεις μας αλλά και την οικονομία της χώρας εκεί που πρέπει να βρίσκεται. 

* Ποια δέσμευση αναλαμβάνετε απέναντι στους συναδέλφους σας; Γιατί να σας ψηφίσουν;

- Θα αποτελέσω αρωγό της "Νέας Επιμελητηριακής Δράσης" και θα προσφέρω έργο αντάξιο της σημασίας και της αξίας που έχει η ανάπτυξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.  Κύριο μέλημά μου θα αποτελέσει η στήριξη του προγράμματος δράσεων του συνδυασμού του Δημήτρη Αδάμ που έχει την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, του αγροτοδιατροφικού τομέα, των προσπαθειών για εξαγωγές, την ανάπτυξη του τουρισμού και τη στήριξη των νεοφυών επιχειρήσεων.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΟΥΛΗΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass