Η Lufthansa σημειώνει ρεκόρ στον αριθμό επιβατών το 2015

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2016 18:51


Οι αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa μετέφεραν 107,7 εκατ. επιβάτες το 2015, κάτι που αποτελεί νέο ρεκόρ. Ο Όμιλος μετέφερε κατά 1,6% περισσότερους επιβάτες σε σύγκριση με την προηγούμενη χρονιά. Την ίδια ώρα, η εταιρεία πραγματοποίησε περισσότερες από ένα εκατομμύριο πτήσεις πετυχαίνοντας τον υψηλότερο συντελεστή πληρότητας, 80,4%. Αυτό αντιστοιχεί σε αύξηση της χρήσης χωρητικότητας κατά 0,3 ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με το 2014.

Ο Όμιλος Lufthansa έχει επενδύσει σημαντικά στη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών της τα τελευταία χρόνια. Σε αυτό το πλαίσιο, 17 νέα αεροσκάφη εντάχθηκαν στον στόλο του Ομίλου Lufthansa την προηγούμενη χρονιά. Ο στόλος των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa θα εμπλουτιστεί με άλλα 251 τζετ μέσα στην επόμενη δεκαετία. Επιπλέον, η ταξιδιωτική άνεση έχει βελτιωθεί σημαντικά μέσω της ανακαίνισης όλων των κατηγοριών θέσης, των βελτιώσεων των προσφερόμενων υπηρεσιών εν πτήσει και τη διαθεσιμότητα της ευρυζωνικής σύνδεσης στο internet, FlyNet®. Με αυτές τις βελτιώσεις, ο Όμιλος ήταν σε θέση να αυξήσει σημαντικά τη ζήτηση και να προσελκύσει περισσότερους επιβάτες από ποτέ να πετάξουν με μια από τις αεροπορικές του εταιρείες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass