Εξέδραμε στα Γιάννενα

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΡΙΖΑΝΙΤΩΝ

Δημοσίευση: 14 Ιουν 2018 15:10

Εκδρομή στα Γιάννενα πραγματοποίησε ο Σύλλογος των Απανταχού Διαμενόντων Γριζανιτών Ν. Τρικάλων με έδρα τη Λάρισα. Η αναχώρηση έγινε στις 7 π.μ. και η πρώτη στάση πραγματοποιήθηκε στον δρόμο μετά την Καλαμπάκα για καφέ και μετά από μια φανταστική διαδρομή επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή της Παναγίας της Τσούκας Ιωαννίνων.

Στο μοναστήρι ο ιερωμένος της μονής έκανε παράκληση υπέρ των μελών του Συλλόγου, τους ξενάγησε και τους διηγήθηκε την ιστορία του μοναστηριού. Ακολούθως επισκέφθηκαν το Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων Βρέλλη όπου ξεναγήθηκαν και ενημερώθηκαν από τους υπευθύνους για τα εκθέματά του. Στη συνέχεια κατέληξαν στην παραλία της λίμνης Ιωαννίνων για φαγητό, πραγματοποίησαν επίσκεψη στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης, στο Κάστρο των Ιωαννίνων, απόλαυσαν καφέ στην παραλία της λίμνης Ιωαννίνων και στις 5:30 μ.μ. έγινε η αναχώρηση για τη Λάρισα.

Στην επιστροφή έγινε στάση στο Μέτσοβο. Εκεί, τα μέλη του Συλλόγου περιηγήθηκαν στα καταστήματα με τα παραδοσιακά εκθέματα και απόλαυσαν τη δροσιά του Μετσόβου. Μετά από το σύντομο διάλειμμα στο Μέτσοβο, αναχώρησαν για τη Λάρισα. Ο υπεύθυνος της εκδρομής Βάιος Γάτσιος ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. όλους τους συμμετέχοντες στην εκδρομή και τους προέτρεψε για νέα συνάντηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass