ΕΛΛΗΝΙΚΟ SITE ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ «ΚΑΡΙΕΡΑ»

Yatzer όπως λέμε ταξίδι στην καλή ζωή

Δημοσίευση: 27 Μαρ 2013 13:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:08

Κείμενο: Παναγιώτα Φούντα

Η λέξη yatzer βγαίνει από το voyager, που σημαίνει ταξιδιώτης. Κι αυτό ακριβώς είναι το yatzer.com. Ένα site που ταξιδεύει τον αναγνώστη σε όλο τον κόσμο για να ανακαλύψει ότι καλύτερο από τον χώρο του design, της αρχιτεκτονικής, της φωτογραφίας, της μόδας και των τεχνών, αλλά και της καλής ζωής προτείνοντας εστιατόρια, ξενοδοχεία και ταξίδια. Όπως αναφέρεται στο ίδιο το site «τοYatzer είναι ο δικός σας παγκόσμιος online προορισμός στο χώρο των καλών και των εφαρμοσμένων τεχνών. Είναι μια έκρηξη αποκλειστικών και μοναδικών σύγχρονων πηγών για αυτούς που αναζητούν την έμπνευση». Εμπνευστής αυτού του πολυσυλλεκτικού online περιοδικού είναι ο Κώστας Βογιατζής, ο οποίος μετά από σπουδές στη Μετεωρολογία, αποφάσισε το 2007 να ασχοληθεί, όχι με τον καιρό, αλλά με τα σημεία των καιρών στο χώρο του design, ανακαλύπτοντας ότι πιο μοντέρνο, πρωτοποριακό και πρωτότυπο.

Το yatzer φέτος συμπληρώνει έξι χρόνια ζωής, πέρυσι συγκέντρωσε 2.700.000 μοναδικούς επισκέπτες, ο δημιουργός του συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του περιοδικού «Architectural Digest» με τις εκατό προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στο χώρο του design ενώ το ιταλικό περιοδικό «Interni» εντάσσει το yatzer σε λίστα με τα πέντε καλύτερα design site στον κόσμο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass