Τι έκανε ο Λεβέντης στην Αιγάνη;

Δημοσίευση: 19 Ιουλ 2016 15:55

ΣΤΟΝ Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στην Αιγάνη στον γάμο του πολιτευτή της Ένωσης Κεντρώων κ. Γιώργου Αναγνωστόπουλου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ναταλία Παπακαλούση, παρευρέθηκαν ο πρόεδρος κ. Βασίλης Λεβέντης με τη σύζυγό του, ο βουλευτής Θεσσαλονίκης Ι. Σαρίδης και ο βουλευτής Λάρισας Γ. Κατσιαντώνης επίσης μετά συζύγου.

* * *

Η είδηση όμως είναι πως βρέθηκαν στο ίδιο μέρος Βασίλης Λεβέντης και Δαμιανός Ζώκας. Μήνες μετά την ιστορία με τα εξώδικα για τη μη αντικατάσταση βουλευτών ανά εξάμηνο όπως είχε υποσχεθεί προεκλογικά ο πρόεδρος του κόμματος. Χαιρετήθηκαν μάλιστα οι δύο άνδρες, ψυχρά αναφέρουν οι πληροφορίες. Δεν τα ξεχνάει αυτά ο Δαμιανός…

* * *

ΑΚΟΜΑ, παρευρέθηκαν οι πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων του νομού Λάρισας κ. Μάκης Χελιδώνης, Αποστόλης Σιάτρας και Αναστάσιος Λέκκος. Τέλος, τον πολιτευτή της Λάρισας Γεώργιο Αναγνωστόπουλο και τη γυναίκα του Ναταλία Παπακαλούση τίμησαν με την παρουσία τους ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τεμπών Γ. Μανώλης, αλλά και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.

Κ.Γ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass