Πολεμιστές

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2018 20:02 | Τελευταία ενημέρωση: 15 Φεβ 2018 20:03
*ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ λιχούδης χθες ο Λαρισαίος. Ερωτευμένος με την μπριζόλα.  Ζ. *ΡΟΜΑΝΤΙΚΑ λιχούδης χθες ο Λαρισαίος. Ερωτευμένος με την μπριζόλα. Ζ.

*- ΑΥΤΟΙ που θέλουν κατευθείαν πόλεμο με την Τουρκία να προσέξουν μη σκίσουν κάνα καλσόν, έλεγε χθες ο Χ. Κ.

-Να τους δω αν τους φορτώσουν σε κανένα στάγιερ τι θα κάνουν…

***

*ΕΝΩ ο Τ. Ζ. ήταν επηρεασμένος από το πνεύμα της ημέρας.

- Μη γίνει πόλεμος σήμερα μόνο του Αγίου Βαλεντίνου και τρέχουμε στο μέτωπο με αρκουδάκια αγκαλιά που γράφουν "Σ' αγαπώ ζουζούνε μου".

Ζ.

Φουλ

*ΕΡΙΞΕ στη μάχη όλα τα όπλα χθες ο καμπίσιος. Επιστράτευσε κάθε γνωστή έννοια, μπας και τη συγκινήσει.

-Σι καψουρέφκα μαρί… Μπίτσα ντιπ, καψαλίσκα… Ζήβσα, έριψα… Φουλτάκιασα…

Ζ.

Θεοσεβούμενος

*- ΒΡΕ τα χνάρια του Τζανακούλη ακολουθάει ο Καλογιάννης, τις πατημασιές του παίρνει…

Μισοαστεία μισοσοβαρά, ο Λαρισαίος έλεγε στην παρέα αυτό που είχε διαβάσει χθες στην εφημερίδα. Που εκκλησιαζόμενος στη Σμύρνη ο δήμαρχος, είπε και το Πάτερ ημών.

- Ο Τζανακούλης έλεγε το Πιστεύω πάντως…

- Ίσως ο τωρινός να μην το ξέρει. Αλλά πάλι, σιγά, θα το διάβαζε από μέσα, πώς κάνουν οι νονοί στα βαφτίσια.

-Είδες; Κι αυτοί οι αριστεροί επιστρέφουν στη θρησκεία όταν περνούν τα χρόνια.

-Μα ο Καλογιάννης απ’ την αρχή εμφανίστηκε ως θεοσεβούμενος δήμαρχος. Και μπορεί να ξεκίνησε με το Πατερ ημών, θα πει και τον Απόστολο στην πορεία ο Απόστολος.

Ζ.

Ξέφραγο

*- ΜΑΛΛΟΝ θα λείπει ο εισαγγελέας, συμπέρανε ο διερχόμενος Λαρισαίος.

Είχε μετρήσει 14 αυτοκίνητα παρκαρισμένα στριμωχτά στον πεζόδρομο της Παπακυριαζή κάθετα στο Δικαστικό. Ανάμεσά τους η κλούβα της αστυνομίας και δύο περιπολικά, για το Μεταγωγών, εντάξει αυτά, όλα τα υπόλοιπα; Φροντίζουν βέβαια να αφήνουν ανοιχτή δίοδο στην είσοδο για το πάρκινγκ των δικαστών στο υπόγειο.

Και φυσικά ουδείς διανοείται να βγάλει μπλοκάκι να γράψει τους παρανομούντες στο κέντρο της πόλης. Ούτε αστυνόμος, μηδέ δημοτικός αστυνόμος.

Ζ.

Ο Γιώργος

*ΤΗΝ απάνω Δευτέρα, αυτή μετά την Καθαρά, ο Γιώργος Παπανδρέου στη Λάρισα. Ασφαλείς πληροφορίες πασοκικής προέλευσης, πριν από την επικείμενη επίσημη ανακοίνωση, θέλουν τον πρώην πρωθυπουργό να έχει αποδεχτεί πρόσκληση να μιλήσει σε προσυνεδριακή συγκέντρωση του νέου κόμματος με θέμα «Η Ελλάδα στην Ευρώπη και τον Κόσμο». Είναι και πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, αυτό δεν μπορούν να του το πάρουν οι εγχώριοι σύντροφοί του. Ομιλία που θα την παρακολουθήσει όλη η τοπική κεντροαριστερά αλλά κι άλλοι πέραν αυτής.

Ζ.

Νορμάλ πράγματα

*- ΘΑ ξόδεψε και πεντακόσιες αιχμηρές λέξεις ο Αχιλλέας Χατζούλης για να επιτεθεί στον Ρίζο Κομήτσα και με μόλις πέντε, «ως δήμαρχος για 20 χρόνια», αντιπαρήλθε ότι ο άλλος εκλέχθηκε τόσες φορές απ’ τον κόσμο…

Ο Λαρισαίος διάβαζε την αντιπαράθεση στην εφημερίδα και κουνούσε το κεφάλι.

- Πέντε φορές επικράτησε ο Κομήτσας σε εκλογές, δεν είναι μικρό πράγμα. Αν δεν κάνω λάθος αρχικά είχε κερδίσει τον Γιάννη τον Πατάκη. Είκοσι χρόνια δήμαρχος, στην αρχή στη Νίκαια, μετά και στα περίχωρα μαζί, κι ύστερα στον απέραντο Δήμο Κιλελέρ. Μόνο αμελητέα ποσότητα δεν είναι ο άνθρωπος. Τον έχει γράψει η ιστορία…

***

*- ΝΑΙ αλλά κρυφά αλληλοϋποστηρίζονταν με την Καραλαριώτου. Εμένα ψήφο στον Δήμο, εσένα στη Νομαρχία.

- Μα κάνεις λες και δεν ξέρεις από εκλογικές μηχανορραφίες. Παντού γίνονται, στα χωριά με πιο μικρές κοινωνίες απλώς αποκαλύπτονται.

- Ναι αλλά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ;

- Σώπα… Τι είπες τώρα; Βρε ο Κομήτσας πώς έβγαινε; Δεξιοί δεν τον ψήφιζαν; Κάπως κουλάντριζε την κατάσταση. Δεν είχε πάντα ένα σωρό δεξιούς στους συνδυασμούς του; Γι’ αυτή του την ικανότητα δεν τον θαύμαζαν οι πασοκτζήδες;

- Ναι αλλά εδώ υπήρχε συνεννόηση. Βάστα με να σε βαστώ…

- Που όμως είχε έδαφος ν’ ανθήσει. Δεν θα έπαιρνε σταυρούς η Καραλαριώτου στο χωριό της; Και πασοκτζήδες. Συγγενείς, φίλους, συμμαθητές, γείτονες; Δεν θα έπαιρνε ο Κομήτσας και γαλάζια ψηφοδέλτια εντός έδρας, όπου πάντα σάρωνε; Τα μοίραζε αυτοβούλως ο κόσμος στη Νίκαια, φυσιολογικό το πράσινο στον Δήμο-μπλε στη Νομαρχία, τους δικούς τους ψήφιζαν.

Ζ.

Δεν συγχωρούν

*ΕΝΤΑΞΕΙ τους δέχτηκαν πίσω στο ΠΑΣΟΚ, έτσι όπως αναμορφώνεται ως Κεντροαριστερά, τους άνοιξαν την πόρτα σε όσους είχαν φύγει με το γιωργοπαπανδρεϊκό κόμμα, δεν έχουν σκοπό όμως να σφάξουν και τον μόσχο τον σιτευτό. Ίσα-ίσα.

-Να, τον Φ. Σαχινίδη τον περιμένουν στην κάλπη λένε κάποιοι Λαρισαίοι πασοκτζήδες. Του τη φυλάνε.

-Και νομίζεις ότι τους έχει ανάγκη. Οι 80 κάλπες της Ελασσόνας ναν’ καλά…

Ζ.

Ένα κι ένα;

*ΑΚΟΥΓΕ τον μαθηματικό να αναλύει στην παρέα των Λαρισαίων με το γνωστό ορθολογικό στυλ, ένα κι ένα κάνουν δύο, οπότε ο άλλος δεν κρατήθηκε.

- Στατιστική είναι η επιστήμη σύμφωνα με την οποία αν βάλεις τα πόδια σου στον φούρνο και το κεφάλι σου στο ψυγείο, κατά μέσο όρο θα είσαι μια χαρά. Σωστά;

Ζ.

Ταλιμπανισμός;

*«ΤΟ θέμα είναι να φύγουν αυτοί, όλα τα υπόλοιπα έπονται». Αυτή τη φοβερή αντιπολιτευτική τακτική επικρίνει ο Γ. Γ. Μιλώντας για αντι-ΣΥΡΙΖΑ ταλιμπανισμό που τον δαιμονοποιεί. Και που δεν συσπειρώνει παρά μονάχα τους στάνταρ. Και αν…

Ζ.

Παράλια

*«ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΙ» από τις πλημμύρες, ανασυντάσσουν τις δυνάμεις τους οι καταστηματάρχες των παραλίων του Δήμου Αγιάς, προσπαθώντας να αναδείξουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα το ερχόμενο τριήμερο της Αποκριάς.

Καλούν χορεύτριες να χορέψουν στα καφέ –μπαρ για να ψυχαγωγήσουν τους μεγάλους, αλλά και κλόουν για την ψυχαγωγία των μικρών επισκεπτών του Αγιοκάμπου.

Απ’ όλα έχει το πρόγραμμα, προκειμένου να γίνει ελκυστικό!

Εύχονται να μην φοβηθούν από τις εικόνες που αντίκρισαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Λαρισαίοι, οι Αγιώτες και γενικά όλοι οι Θεσσαλοί που έχουν σπίτια στα παράλια και να επιλέξουν να... πάρουν θαλασσινό αέρα τις Απόκριες!

Λ.Κ.

ΑίσχΟΣΕ

*ΕΞΙΣΤΑΝΤΑΙ οι ταξιδιώτες. Δεν φτάνει που τα δρομολόγια, πλην του προαστιακού, δεν είναι ποτέ στην ώρα τους. Δεν φτάνει που τα τρένα είναι βρόμικα και οι τουαλέτες τους σε χειρότερη κατάσταση και από δημόσια αποχωρητήρια. Δεν φτάνει που εκατοντάδες άνθρωποι καθημερινά ταλαιπωρούνται προκειμένου να ταξιδέψουν, αντί να κάνουν κάτι για να ικανοποιήσουν το επιβατικό κοινό, κάνουν τα πράγματα ακόμη χειρότερα μέσω των περιορισμών που θέτουν τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Παλιά μπορούσες να βγάλεις εισιτήριο μετ’ επιστροφής, αφήνοντας ανοιχτή την ημερομηνία του ταξιδιού. Τώρα όχι μόνο θα πρέπει να ξέρεις από πριν πότε ακριβώς θα επιστρέψεις από το ταξίδι σου, αλλά σε περίπτωση που θες να κάνεις αλλαγή δρομολογίου θα πληρώσεις και πέναλτι. Κι όλα αυτά για το τάχα ηλεκτρονικό εισιτήριο, που υποτίθεται ότι είναι βήμα εκσυγχρονισμού της εταιρίας, αλλά μάλλον τρόπος είσπραξης επιπλέον χρημάτων είναι. Και παράλληλα, όταν το τρένο αργήσει (που σχεδόν πάντα αργεί) να φτάσει στον προορισμό του κι εσύ χάσεις την πτήση, το ραντεβού σου κλπ, κλπ κανείς δεν σε αποζημιώνει. ΑισχΟΣΕ έπρεπε να λέγεται, σημειώνει εξοργισμένος ο Λαρισαίος, όχι ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Π.Φ.

Εμπλέκονται

*ΚΟΜΜΑ, κυβέρνηση και Βουλή ένα και το αυτό, αντάμα παν…

Πάλι τα ίδια. Ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας ότι εγκρίθηκαν κάποια κονδύλια για έργα στην ύδρευση Δήμων ανά την Επικράτεια, τρία εξ αυτών στην περιοχή της Λάρισας. Και ανέλαβε ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ να επικοινωνήσει την υπόθεση, να ενημερώσει τον λαό για το συμβάν. Καμαρώνοντας. Λες και το υπουργείο δεν μπορούσε, ούτε οι δήμοι. Εκτός κι αν ο υπουργός δεν θεώρησε άξια λόγου συνολική χρηματοδότηση 80 εκατομμυρίων πανελληνίως. Παίζει κι αυτό.

***

*ΚΙ όχι μόνο η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ. Την επομένη βγήκε με δική της ανακοίνωση, χώρια, και η βουλευτής Άννα Βαγενά. Για το ίδιο θέμα. Να το εμπεδώσει ο λαός.

Ζ.

Και από δικά τους

*- ΤΕΛΙΚΑ παρεμβαίνει η κυβέρνηση στη Δικαιοσύνη;

Κορόιδευε ο Λαρισαίος στην παρέα.

- Αυτοί οι αριστεροί θα φταίνε, δεν μπορεί…

Διάβαζε για την ιστορική απόφαση του Εφετείου της Αθήνας που δικαίωσε απολυμένους. Ορίζοντας ότι τα μέλη του ΔΣ και οι ιδιοκτήτες της εταιρίας είναι υπόλογοι και οι ίδιοι και καλούνται να καταβάλουν εξ ιδίων τα οφειλόμενα, να πληρώσουν κι από τη δική τους περιουσία αν χρειαστεί. Συνυπόχρεοι, όχι μόνο ό, τι έχει η εταιρία κι έξω απ’ την πόρτα. Δημιουργείται δεδικασμένο με ευρύτερες συνέπειες.

-Τέρμα πια φαλιρισμένες εταιρίες αλλά επιχειρηματίες που παραμένουν ευκατάστατοι κι ο κόσμος απλήρωτος.

Ζ.

Τίποτε

*ΤΡΕΧΟΥΝ υποτίθεται για τα τρανά. Και αφήνουν τα τρέχοντα καθημερινά που είναι και τα σοβαρότερα; Κοτζάμ υφυπουργός των αγροτών στη Λάρισα αλλά κι ο μοναδικός αγρότης του Κοινοβουλίου, ουδέν έχουν καταφέρει Β. Κόκκαλης και Ν. Παπαδόπουλος. Η κυβέρνηση αναγγέλλει διαρκώς για το πόσο συρρικνώνει τους χρόνους για την έκδοση των συντάξεων και κόντρα στο ρεύμα ο ΟΓΑ της Λάρισας καθυστερεί απίστευτα. Η αναμονή για την απόδοση σύνταξης στους Λαρισαίους αγρότες έχει υπερδιπλασιαστεί. Κι ο ΟΓΑ δεν δίνει ούτε καν την προσωρινή, για παρηγοριά.

***

*Η επικαλούμενη δικαιολογία, περί έλλειψης προσωπικού, δεν γίνεται αποδεκτή από τον κόσμο. Επειδή δεν πρόκειται για ένα δύο μήνες μονάχα. Θα έπρεπε να είχε λυθεί το πρόβλημα. Δηλαδή αν λείψουν κι άλλοι υπάλληλοι απ’ τον ΟΓΑ, μπορεί και να μην πάρουν σύνταξη ποτέ; Κι ύστερα σου λέει ΕΦΚΑ είναι τώρα, όλοι μαζί, πώς θα γίνει… Κι ο αγρότης χώρια;

Ζ.

Ανεβασμένος

*ΛΑΜΠΡΗ πορεία ακολουθεί ο Απόλλων Λάρισας, η ομάδα της Φιλιππουπόλεως, στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής. Βαθμολογικά, σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη τετράδα. Κι είναι και κυνηγημένη, με όσα έχουν ακουστεί. Δεν έχει καν την ΑΕΛ για απάγκιο και συνεργασία. Κι όμως… Αναλογικά στην κατηγορία της, στα κυβικά και το μπάτζετ της, κινείται σε αντίστοιχη πορεία εξόδου στην Ευρώπη. Β’ Εθνική όμως αλλά πετυχημένα.

Ζ.

Ναυάγιο

*ΗΤΑΝ όλοι τους εκεί, η παλιά φουρνιά των γαλάζιων συνεταιριστών. Από ναύαρχο, λιμενάρχη, καπετάνιο μέχρι λοστρόμο και μούτσο. Όλοι όσοι οδήγησαν τη ναυαρχίδα στα βράχια, μια μικρογραφία της χρεοκοπίας της χώρας, θεωρούν αρκετοί το ναυάγιο της πάλαι ποτέ κραταιάς Ένωσης Συνεταιρισμών, όλοι τους παρόντες στη συνέλευση του Συνεταιρισμού. Της ταλαίπωρης οργάνωσης που ξεχειλίζει από καταγγελίες. Εκεί στη συνέλευση να αρπαχτούν, να βγάζουν άπλυτα, με προσοχή όμως. Να ψηφίζουν, τσίμα-τσίμα το αποτέλεσμα. Πού τα παλιά μεγαλεία… Τώρα 30-28 η ψηφοφορία μεταξύ των μελών, τόσοι όλοι κι όλοι. Πού οι εκατοντάδες αντιπρόσωποι των υπερεκατό συνεταιρισμών. Περασμένα μεγαλεία αλλά η φαγωμάρα κυρίαρχη.

- Αυτοί βρε, βούλιαξαν το καράβι, σχολίαζε ο Λαρισαίος. Μπήκαν στη σωσίβια λέμβο κι έβγαλαν κι απ’ αυτή την τάπα.

Ζ.

Με παρενέργειες

*ΗΤΑΝ και του Αγίου Βαλεντίνου χθες αλλά αυτό δεν τον απασχολούσε τόσο πια. Ο μεσήλικος Λαρισαίος βούτηξε στην εμπειρία του και ανέσυρε πρόταση ρηξικέλευθη.

- Αν καταφέρουμε ρε σεις να πείσουμε τις γυναίκες ότι η γκρίνια προκαλεί κυτταρίτιδα θ’ αλλάξει το σύμπαν.

Ζ.

Δώρο

*ΔΕΝ υπάρχει καλύτερο δώρο. Κυκλοφορεί σήμερα σε όλα τα καταστήματα δίσκων και δεν είναι άλλο από τη νέα συνεργασία τού δικού μας Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα «Με στόμα που γελά».

Στο νέο αυτό μουσικό αντάμωμα η μουσική και τα λόγια είναι του Θανάση Παπακωνσταντίνου, ενώ ερμηνεύει ο Σωκράτης Μάλαμας. Πρόκειται για μια συνεργασία, η οποία έλαβε χώρα στο νέο στούντιο ηχογραφήσεων «Αχός», του Θ. Παπακωνσταντίνου στο Μεγαλόβρυσο του Δήμου Αγιάς.

Ελπίζουμε να ξεκινήσουν από εδώ τις συναυλίες τους, όπως μας συνηθίζει άλλωστε ο Θ. Παπακωνσταντίνου.

Καλή ακρόαση!

Ζ.Π.

Δίκη

*ΣΥΝΕΧΙΣΤΗΚΕ χθες η δίκη που σχετίζεται με τα 5,6 κιλά κοκαΐνης και στο εδώλιο βρίσκονται δεκαπέντε άτομα, οι περισσότεροι εξ αυτών Λαρισαίοι. Πρόκειται για την υπόθεση που πρόσφατα είχε «ταρακουνήσει» την πόλη και είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πανελλαδικά των ΜΜΕ. Ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων χθες κατέθεσε ο τελευταίος μάρτυρας κατηγορίας. Πρόκειται για έναν αστυνομικό που εξεταζόταν όλη την ημέρα.

Οι ερωτήσεις τόσο από τους δικαστές όσο και (κυρίως) από τους συνηγόρους υπεράσπισης έπεφταν βροχή. Η δίκη θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα και σειρά έχουν τα αναγνωστέα έγγραφα, οι μάρτυρες υπεράσπισης, οι απολογίες των κατηγορουμένων, οι αγορεύσεις του εισαγγελέα της έδρας, οι αγορεύσεις των δικηγόρων πριν βγει η απόφαση. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει αρκετός δρόμος…

Κ.Γ.

Alcazar

*ΜΕ αυτά και με αυτά βρέθηκε και ο Λαρισαίος που δίνει ένα δίκιο στον Μπουτάρη. Τα ’χουμε κάνει μαντάρα με τα ονόματα σου λέει. Σκεφτόταν «φωναχτά» στο Facebook, πόσοι τουρίστες στην Αθήνα, κατεβαίνουν στο σταθμό Λαρίσης ρωτάνε: «which is the way to Alcazar please» (ποιος είναι ο δρόμος για το Αλκαζάρ παρακαλώ;).

Ε, μα τώρα είναι να χάνουμε τουρίστες εδώ στον κάμπο; Ας βρούμε μια λύση και με το όνομα του σταθμού.

Κ.Γ.

Πλειστηριασμοί

*ΑΠΕΧΟΥΝ από τα καθήκοντά τους οι συμβολαιογράφοι, οπότε δεν έγιναν πλειστηριασμοί στη Λάρισα. Έξω από τα δικαστήρια βρέθηκαν μόνο μέλη της κατάληψης Ντουγρού, που μοίραζαν ενημερωτικά φυλλάδια στους διερχόμενους, σχετικά με το ζήτημα. Η αποχή θα συνεχιστεί έως τα τέλη Μαρτίου, ωστόσο από την ερχόμενη Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου πρόκειται να ξεκινήσουν οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί άρα η διαδικασία θα συνεχιστεί κανονικά.

Π.Φ.

Λαρσινά ΚΑΠΗ

*ΓΕΜΑΤΗ από χωριά η πόλη, λόγω καταγωγής των κατοίκων, άρα πώς θα την έλεγαν την εφημεριδούλα των ΚΑΠΗ τσΛάρσας; "Μαρίνος Αντύπας". Άλλωστε τη γράφουν αγωνιστές της ζωής. Και ο εντεταλμένος από τον δήμαρχο δημοτικός σύμβουλος Ντίνος Τσιαούσης μεριμνά να εκδίδεται και να κυκλοφορεί. Ώστε να παρέχεται βήμα έκφρασης και επικοινωνίας στους δραστήριους ηλικιωμένους.

Ζ.

Σπίκερ

* - ΠΟΙΟΙ έβαλαν τα γκολ;

Ο Λαρισαίος ρωτούσε για το ματσάκι στο χωριό του, για το ερασιτεχνικό.

- Του πρώτου το βαλε ου Μήτσους, του δεύτερου το βαλε η Παυλάκς και του τρίτο μόνιτς.

- Πότε πήραμε Κροάτη στην ομάδα και δεν το ’μαθα;

Ζ.

 

 

1DEN XREIASTHKE NA TO SYZHTHOYN PARA MONO DYO

*ΔΕΝ χρειάστηκε να το συζητήσουν παρά μόνο δύο τρεις βδομάδες στο Δημαρχείο, μέχρι να αποφασίσουν να απομονώσουν τα φανάρια επί της Παπαναστασίου, εκεί με την Ηπείρου η οποία είναι εκτός κυκλοφορίας λόγω έργων. Κόστιζε κιόλας η παρέμβαση με τη μαύρη σακούλα, 0,04 ευρώ επί τρεις οι σηματοδότες μείον η έκπτωση, ένα δεκάλεπτο.

Ζ.

 

 

3DIALEJAN KAI TH MERA TO ZEYGARI TVN LARISAIVN

*ΔΙΑΛΕΞΑΝ και τη μέρα, το ζευγάρι των Λαρισαίων που παντρεύτηκε στο Δημαρχείο χθες, του Αγίου Βαλεντίνου, προφανώς δεν ήταν τυχαίο. (Βίον ανθόσπαρτον.)

Ζ.

 

 

 

4PARVN STHN PARADOSH PARALABH

*ΠΑΡΩΝ στην παράδοση-παραλαβή της Αρχηγίας του Πυροσβεστικού Σώματος ο Μ. Χαρακόπουλος, ως σκιώδης υπουργός της ΝΔ, εκπροσώπησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πέραν του απελθόντος «θεσσαλάρχη» Αχ. Τζουβάρα, που προήχθη στην Αθήνα, συνεχάρη και τον διάδοχό του Κων. Σκούπρα. Ο οποίος είναι γνώριμος στους Λαρισαίους από την προηγούμενη θητεία του στον νομό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass